Home PVC vloeren visgraat PVC Klik PVC visgraat

Klik PVC visgraat

Ben je toe aan een nieuwe vloer? Met klik PVC visgraat zorg je voor een sfeervolle en mooie basis van je interieur. Klik PVC visgraat is de nieuwe trend op het gebied van vloeren. Het is een duurzame en geluiddempende vloer, gemaakt van PVC. Daarnaast is het uitgerust met een kliksysteem. Bij Stile Floors beschikken we over een exclusief assortiment van luxe klik PVC visgraat modellen. Ben je benieuwd naar het assortiment én wil je meer weten over de mogelijkheden? Lees dan verder.

Lees meer
PVC visgraat PVC visgraat vloer
€75 per m²
PVC visgraat PVC visgraat vloer eiken
Visgraat XL VT wonen naturel eiken PVC
€ 75.00€84.95 per m² inclusief leggen
€75 per m²
PVC visgraat PVC visgraat vloer
Visgraat XL VT wonen sun kissed PVC
€ 75.00€84.95 per m² inclusief leggen
PVC visgraat vloer
PVC vloer visgraat
PVC rechte plank
PVC visgraat PVC visgraat vloer eiken
Klik PVC Visgraat Sophia beige eiken XL
€ 46,95€53.95 per m²
PVC visgraat PVC visgraat vloer eiken
Klik PVC Visgraat Vivian beige eiken
€ 46,95€59.95 per m²
PVC rechte plank
Klik PVC stroken Sophia beige eiken
€ 45.95€54.95 per m²
PVC visgraat PVC visgraat vloer eiken
PVC visgraat vloer
PVC vloer visgraat
PVC visgraat
PVC visgraat
PVC visgraat
PVC visgraat
PVC visgraat

Wat is klik PVC visgraat?

De ontwikkelingen van visgraat klik PVC gaat ontzettend snel. Het materiaal is bijna niet te onderscheiden van echt hout. Dat komt omdat de vloeren worden gemaakt van kunststof (polyvinylchloride). De vloeren bevatten dus geen echt hout. Dankzij de nieuwe technieken is klik PVC visgraat bijna niet te onderscheiden van echte houten vloeren.

Klik PVC visgraat heeft ook andere eigenschappen die het product uniek maken. Zo kun je klik PVC visgraat eenvoudig zelf leggen. Dit is te danken aan het handige kliksysteem. Ook als je een vloer zoekt die je kunt meeverhuizen, is deze vloer erg geschikt. Klik PVC visgraat kun je vergelijken met ‘gewoon’ laminaat. Laminaat wordt ook wel de voorloper van PVC genoemd.

De mogelijkheden

Het van oorsprong klassieke visgraat-motief heeft de afgelopen jaren weer een comeback gemaakt. De vloer past goed bij de huidige woontrends en past in iedere kamer van een woning. De natuurlijke invloeden zie je in onze collectie van klik PVC visgraat goed terug. We hebben ons laten inspireren door echt hout. Daardoor is onze collectie overwogen en nauwkeurig tot stand gekomen. PVC klik in visgraat verkopen we graag aan de doe-het-zelfklusser.

Kenmerken van klik PVC visgraat

Dankzij de klikverbinding, is het eenvoudiger om deze vloer zelf te leggen. Omdat je de vloer eenvoudig in elkaar klikt, is het een vloer die je als doe-het-zelver goed kunt leggen. We zetten de andere kenmerken van klik PVC visgraat voor je op een rij:

  • Klik PVC visgraat is geschikt voor alle ruimtes in je woning. Ook in (bij)keukens of een kelder kun je dit type vloer leggen;
  • Dit type vloer is over het algemeen stiller dan een echte houten vloer. Klik PVC visgraat is daarom ook populair op bovenverdiepingen of in appartementen;
  • Klik PVC visgraat kun je goed combineren met vloerverwarming. Traditionele houten vloeren zijn daarentegen minder geschikt voor vloerverwarming.

Eigenschappen van klik PVC visgraat

We zetten daarnaast ook de eigenschappen van klik PVC visgraat voor je op een rijtje. Klik PVC visgraat is…

  • Duurzaam en onderhoudsvriendelijk;
  • Relatief eenvoudig om zelf te leggen;
  • Geschikt voor vloerverwarming;
  • Geluiddempend;
  • Kleurvast;
  • Geschikt voor iedere ruimte;
  • Comfortabel en voelt daarnaast warm aan.

Uiteraard zijn er ook een aantal factoren waar je rekening mee moet houden bij dit type vloer. Zo kunnen er oneffenheden ontstaan als de ondergrond niet egaal is. Ook is klik PVC visgraat gevoelig voor agressieve schoonmaakmiddelen. Vergeleken met echt hout, kun je klik PVC visgraat wel eenvoudig schoonhouden. Aan lauwwarm water heb je namelijk al genoeg.

Klik PVC visgraat door Stile Floors

Heb je een mooie klik PVC visgraat op het oog? Via onze website vraag je eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan. Op basis van je informatie, stellen we een offerte op maat op. Je hebt daardoor in één overzicht alles op een rijtje. Bij Stile Floors begrijpen we maar al te goed dat het kiezen van een nieuwe vloer van klik PVC visgraat best lastig kan zijn. Daarom is het bij Stile Floors mogelijk om gratis kleurstalen aan te vragen.

De waardering van stilefloors.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 1083 reviews.