Home PVC vloeren PVC visgraat Visgraat PVC Oscar beige eiken

Visgraat PVC Oscar beige eiken

PVC vloer visgraat Oscar

Deze mooie visgraat PVC oscar vloer kenmerkt zich door de details, welke hem gewoonweg niet meer onderscheiden van écht hout! Deze kwaliteit is registered embossed: een zeer verfijnde techniek waarbij de houtstructuur tastbaar aanwezig is. De Oscar serie weet het gevoel van hout perfect te vertalen door de matheid en de sublieme knoesten in de planken.

Optimale inzet van vloerverwarming & geluiddemping

Een moderne, sterke en duurzame plakvloer waar je jaren plezier van kunt hebben! Bestand tegen water, krassen & vlekken en ook nog eens geschikt voor vloerverwarming.

Een goed geïnstalleerde pvc vloer levert een optimaal rendement uit jouw vloerverwarming omdat dit materiaal de warmte goed geleid.

Wist je trouwens dat een pvc vloer prima gelegd kan worden in een appartement, zonder dat dit hinderlijke contactgeluiden voor jouw buren veroorzaakt? Net als jijzelf, willen je buren tot rust komen en ontspannen in hun huis. Een vloer die van je ruimte een klankkast maakt is niet hetgeen je zoekt! PVC vloeren dempen het contactgeluid!

Gratis kleurstalen, interieuradvies en legservice via Stile Floors

Vraag gerust een kleurstaal aan en laat je overtuigen. Laat je adviseren aan huis door één van onze interieurstylisten. Ze geven graag een passend advies voor jouw interieur.

En de perfecte vloer gevonden? Die vervolgens alleen nog perfect gelegd hoeft te worden? Maak dan gebruik van de legservice bij Stile Floors.

Klantenservice

Voor vragen zijn wij altijd bereikbaar: kijk bij onze klantenservice op welke manier je ons het makkelijkst kunt bereiken.

Soort vloer Visgraat PVC vloer
Dessin vloertype Visgraat
Soort plank Visgraat
Montagewijze Plak PVC vloeren leggen
Inhoud pak 3,34 m2
Plankdikte (mm) 2,5
Formaat in cm (br * l) 15,24 * 60,96
Materialen PVC
Geschikt voor vloerverwarming Ja
Garantie 20 jaar
Gebruik Intensief
Levertijd 3-5 werkdagen

Deze visgraat vloer is onderdeel van een prachtig, en exclusief kleurenpalet. Als er een serie is die tot de verbeelding spreekt.. wow!

44,95

per m²
Vraag een offerte aan

Wij komen graag over de vloer met onze grote voorbeelden! Maak een vrijblijvende adviesafspraak met één van onze vloerspecialisten en wij komen GRATIS naar jou toe.

Ik wil een afspraak maken Thijs-Jan
x
Andere kleuren uit deze serie

Waarom Stile Floors

  • Gratis kleurstalen
  • Vrijblijvend advies aan huis
  • Vakkundige legservice
  • Klanten beoordelen ons met een 9+

Wist je dat Stile Floors ook:

  • Je trap kan bekleden
  • Je (MDF) plinten kan monteren
  • Je vloerverwarming kan organiseren
  • Je bijpassende karpet regelt