Home Tapijttegels Tapijttegels bijkeuken

Tapijttegels bijkeuken

BTW, weg ermee
hoogpolige tapijttegel
Hoogpolige tapijttegel Savona crème
€ 23.95€28.95 per m²
BTW, weg ermee
Tapijttegel Genua muisgrijs
Hoogpolige tapijttegel Genua muisgrijs
€ 23.95€28.95 per m²
BTW, weg ermee
Tapijttegel Rapallo grijs
Hoogpolige tapijttegel Rapallo grijs
€ 23.95€28.95 per m²
BTW, weg ermee
Tapijttegel Genua blauw
Hoogpolige tapijttegel Genua blauw
€ 23.95€28.95 per m²
BTW, weg ermee
Tapijttegel Rapallo bruin
Hoogpolige tapijttegel Rapallo bruin
€ 23.95€28.95 per m²
Tapijttegel Pesaro grijs
Tapijttegel Pescara rood

Tegels van tapijt zijn uitermate geschikt als vloer in de keuken. Toch zijn er genoeg mensen die niet aan deze vloerbedekker denken wanneer zij hun keukenvloer vervangen. Dit komt waarschijnlijk door het woordje tapijt. Tapijt is namelijk gevoelig voor vlekken en in een keuken belanden nogal wat etensresten op de grond. In tegenstelling tot tapijt zijn tapijttegels in de keuken bijzonder makkelijk te onderhouden. Je verwijdert etensresten binnen een handomdraai van deze tegels, zonder dat er vlekken achterblijven. Wil je ook tapijttegels in de keuken? Stile Floors vertelt je hieronder alles wat jij moet weten over keuken tapijttegels.

Waarom tapijttegels in de keuken?

Eén van de voornaamste redenen om voor tapijttegels in de keuken te kiezen, is omdat ze makkelijk te onderhouden zijn. Indien er een vlekje in zit, haal je deze er makkelijk en snel weer uit.

Tapijttegels hebben echter nog een aantal andere voordelen. We zetten de belangrijkste hieronder voor jou op een rijtje:

  • De tegels hebben een isolerende werking, hierdoor blijft de warmte in een keuken langer hangen.
  • Doordat de tegels dun zijn, zijn ze goed te combineren met vloerverwarming. De warmte trekt snel door de tegel heen, waardoor het snel warm wordt in jouw keuken.
  • Ze dempen het geluid. Er is niet langer sprake van een galm wanneer je voor tapijttegels in de keuken kiest.
  • Tapijttegels in de keuken zijn makkelijk te leggen en te verwijderen. Dit kun je helemaal zelf doen. Er komt namelijk geen lijm aan te pas, want je legt de tegels los op de vloer.

Vraag een gratis kleurstaal aan

Tapijttegels in de keuken zijn er tegenwoordig in allerlei verschillende soorten en kleuren. Ook bij Stile Floors kom je verschillende soorten tegels tegen. Hierdoor vind jij het mogelijk lastig om een geschikte tegel voor in jouw keuken te kiezen. Met onze gratis kleurstaal wordt het een stuk makkelijker. Hierdoor kun je namelijk met eigen ogen aanschouwen of de kleur van een tegel past bij de rest van jouw keuken. Twijfel je tussen meerdere kleuren? Geen probleem, want je kunt bij ons kleurstalen van meerdere keuken tapijttegels aanvragen.

Prijs tapijttegels in de keuken

Een nieuwe vloer in de keuken is vaak een flinke investering. Voordat je de keuze voor een vloer maakt, ben je vast en zeker benieuwd naar de prijs van tapijttegels in de keuken. Wanneer je het vloeroppervlak in m2 van jouw keuken weet, kun je dit zelf berekenen. Een fout is echter makkelijk gemaakt. Hierdoor bestel je mogelijk te veel of te weinig tapijttegels. Dit voorkom je door een offerte op maat bij ons aan te vragen. Je weet op deze manier precies wat tapijttegels in de keuken jou gaan kosten.

Gratis advies bij jou thuis

Twijfel je wat de beste tapijttegel voor in jouw keuken is en kom je er zelf met behulp van de kleurstalen niet uit?

Plan dan een gratis afspraak in voor advies aan huis. Hiervoor neem je contact op met onze klantenservice. Onze adviseur komt binnen de kortste keren bij jou langs, waardoor je snel weet wat in jouw situatie de beste tapijttegel voor in de keuken is.

Gratis kleurstalen Gratis advies thuis
De waardering van stilefloors.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 1744 reviews.