Home PVC vloeren Rigid PVC vloeren

Rigid PVC vloeren

Ben je aan het oriënteren voor een nieuwe vloer? Dan heb je misschien de rigid PVC vloer voorbij zien komen. Dit type vloer heeft veel verschillende voordelen. Ben je benieuwd? Lees dan verder.

Lees meer
PVC visgraat vloer Vivian greige eiken
PVC vloer visgraat
PVC rechte plank
PVC rechte plank
Klik PVC stroken Julia naturel eiken
€ 46,95€54,95 per m²
PVC rechte plank
Klik PVC stroken Julia greige eiken
€ 46,95€54,95 per m²
PVC rechte plank
Klik PVC stroken Julia beige eiken
€ 46,95€54,95 per m²
PVC rechte plank
Klik PVC stroken Julia warm eiken
€ 46,9554,95 per m²
PVC rechte plank
Klik PVC stroken Julia warm bruin eiken
€ 46,95€54,95 per m²
PVC rechte plank
PVC visgraat PVC visgraat vloer eiken
Klik PVC Visgraat Sophia beige eiken XL
€ 46,95€53.95 per m²
PVC Visgraat Sophia bruingrijs eiken PVC Visgraat Sophia bruingrijs eiken
PVC visgraat vloer eiken
Klik PVC Visgraat Vivian beige eiken
€ 46,95€59.95 per m²
PVC rechte plank
Klik PVC stroken Sophia beige eiken
€ 45.95€54.95 per m²
PVC rechte plank Sophia bruingrijs PVC rechte plank Sophia bruingrijs
PVC vloer
Klik PVC stroken Vivian greige eiken
€ 45.95€54.95 per m²
PVC rechte plank Klik PVC rechte plank
Klik PVC stroken Vivian beige eiken
€ 45.95€59.95 per m²
PVC rechte plank
Klik PVC stroken Vivian rustiek eiken
€ 45.95€54.95 per m²
PVC vloertegels
Klik PVC vloertegels Floris lichtgrijs
€ 46,95€59.95 per m²

Wat is een rigid PVC vloer?

Een rigid PVC vloer heeft een harde tussenlaag: ook wel de ‘rigide kern’ of ‘rigid mineral core’ genoemd. Deze harde tussenlaag bestaat uit een mix van PVC en steen-mineralen. Daardoor is een rigid PVC vloer extra sterk én stabiel. Een rigid PVC vloer zorgt ervoor dat er geen werking ontstaat bij verschillende temperaturen of luchtvochtigheden. Daardoor combineer je dit type vloer uitstekend met vloerverwarming.

Kenmerken van een rigid PVC vloer

Wat maakt de rigid PVC vloer specialer dan andere vloeren? Dit type vloer is veel sterker vergeleken met bijvoorbeeld de PVC vloer. Dat komt omdat de sterke rigide kern luchtvrij is. Ook is de kern voorzien van minerale stoffen. Dankzij de sterke kern wordt een rigid PVC vloer vaak gebruikt als renovatievloer. Je kunt dit type vloer namelijk rechtstreeks over plavuizen en/of tegels leggen. Egaliseren is daardoor niet nodig.

Vloeren van hout en laminaat hebben een isolerende werking, daardoor zijn ze minder geschikt voor vloerverwarming. Dankzij de samenstelling van de rigid PVC vloer heeft de vloer een warmtegeleidend effect. Hierdoor combineer je het product uitstekend met vloerverwarming.

Dankzij de samenstelling van de toplaag heeft een rigid PVC vloer een hoge krasweerstand. Daarnaast kun je de vloer makkelijk onderhouden. Een rigid PVC vloer is stiller en voelt warm aan als je over de vloer loopt. Dat is te danken aan de samenstelling van de vloer.

Voordelen

De rigid PVC vloer heeft veel verschillende voordelen. Deze voordelen zetten we graag voor je op een rijtje:

  • Het materiaal is erg geschikt voor vloerverwarming;
  • De rigide kern zorgt voor extra stabiliteit. Egaliseren is daardoor niet nodig;
  • De vloer is geluiddempend;
  • Als je over de vloer loopt, voelt het warmer en stiller aan;
  • Een rigid PVC vloer is nauwelijks van het natuurlijke materiaal te onderscheiden;
  • Dankzij de PU-toplaag heeft de vloer een hoge krasweerstand;
  • Je kunt de vloer makkelijk onderhouden;
  • De vloer is gebruiksvriendelijk om te leggen.

Een rigid PVC vloer in je interieur

De rigid PVC vloer is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en designs. Hierdoor is de vloer geschikt voor diverse interieurstijlen. Of je nu een rigid PVC vloer van natuursteen, houtlook of beton zoekt: alles is mogelijk. De vloeren zijn daarnaast bijna niet van de natuurlijke materialen te onderscheiden.

Een PVC rigid vloer van Stile Floors

Een rigid PVC vloer is bij Stile Floors verkrijgbaar in verschillende varianten. Zoek je een specifieke vloer? Maak dan gebruik van de handige filters op onze website. Hiermee navigeer je snel naar de producten die je zoekt. Vind je het lastig om een keuze te maken uit ons assortiment? Vraag dan onze gratis kleurstalen aan om een goede indruk te krijgen!

Adviesgesprek op maat

De kwaliteit van een rigid PVC vloer is bij Stile Floors van groot belang. Daarom zijn alle vloeren uit ons assortiment van hoogwaardige kwaliteit. Daardoor heb je jarenlang plezier van onze producten. We laten dit natuurlijk niet ten koste gaan van de prijs. Dat komt omdat we direct leveren vanuit de fabrikant.

Heb je verschillende varianten van de rigid PVC vloer op het oog, maar vind je het lastig om een definitieve keuze te maken? Vraag dan onze gratis kleurstalen aan en bekijk en voel de vloer in het echt. Daarnaast komen we graag vrijblijvend bij je over de vloer. Tijdens dit adviesgesprek op maat beantwoorden we al je vragen en adviseren we je over de mogelijkheden. Deze service is geheel gratis. Plan een gratis adviesgesprek in met één van onze adviseurs en kijk samen welke rigid PVC vloer bij jouw ruimte past.

Transparantie en eerlijkheid

Bij Stile Floors is transparantie van groot belang. We vinden het namelijk belangrijk dat je weet waar je aan toe bent. Dankzij onze no-nonsense mentaliteit kom je nooit voor verrassingen te staan. Ook weet je altijd wat je kunt verwachten.

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht staat van a tot z centraal bij ons. Onze lijntjes houden we kort. Ook komen we graag vrijblijvend bij je langs. Heb je in de tussentijd nog vragen? Of heb je behoefte aan extra informatie? Dan helpen we je met veel plezier verder. We begrijpen maar al te goed dat het lastig kan zijn om een nieuwe vloer te kiezen. Daarom helpen we je graag.

Tevredenheidsgarantie

Je moet écht blij worden van een nieuwe vloer. Onze stoffeerders gaan daarom pas weg als jij helemaal tevreden bent. Heb je vragen of zijn er nog onduidelijkheden? Dan nemen we uitgebreid de tijd voor je om je verder te helpen.

Heb je vragen?

Via onze website plan je eenvoudig een gratis adviesgesprek in. Heb je direct behoefte aan advies over de PVC rigid vloer? Bel ons dan op 038 200 1511. Ook kun je met ons chatten. Dit doe je via de chatknop op onze website. Stuur je liever een mailtje? Geen probleem. We zijn te bereiken op [email protected]. We staan graag voor je klaar en denken graag met je mee!

De waardering van stilefloors.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 1298 reviews.