Home PVC vloeren PVC vloer horeca

PVC vloer horeca

Een kwalitatieve vloer voor een horecagelegenheid is geen overbodige luxe. De vloer is namelijk onderhevig aan intensief gebruik. Bekijk hier onze duurzame, functionele en hoogwaardige horecavloeren.

Lees verder
Lees meer
meest gekozen
PVC visgraat PVC visgraat vloer Vivian beige XL | Stile Floors
Vivian beige eiken PVC Visgraat XL
€ 35,95€ 43,95€ 89,95€ 99,95 per m²
PVC Dryback PVC Visgraat Julia greige eiken PVC visgraat vloer Julia greige eiken | Stile Floors
Julia greige eiken PVC Visgraat XL
€ 35,9539,95 per m²
favoriet
Dryback pvc visgraat vloer Julia rustiek PVC visgraat vloer Julia rustiek eiken | Stile Floors
Dryback pvc visgraat vloer Vivian greige PVC Attico visgraat XL 83 top view | Stile Floors
Nieuw
PVC stroken Vivian greige | Stile Floors PVC rechte plank Vivian greige eiken | Stile Floors
Dryback vt wonen warm natural eiken Dryback PVC visgraat VT wonen warm naturel eiken
nieuw
Core beige eiken PVC visgraat Dryback PVC Visgraat Core beige eiken
Core beige eiken PVC Visgraat XL
€ 32,9539,95 per m²
PVC visgraat vloer Vivian rustiek eiken | Stile Floors PVC visgraat XL vloer Attico 81 | Stile Floors
PVC rechte plank Sophia beige eiken | Stile Floors PVC rechte plank vloer Sophia beige eiken | Stile Floors
vloertopper
PVC visgraat vloer Sophia beige eiken | Stile Floors PVC visgraat vloer Sophia beige eiken | Stile Floors
Sophia beige eiken PVC Visgraat XL
€ 35,9543.95 per m²
PVC visgraat vloer Sophia bruin grijs | Stile Floors PVC visgraat vloer Sophia bruin grijs | Stile Floors
PVC visgraat vloer Sophia zwartgrijs eiken | Stile Floors dryback pvc visgraat Sophia zwartgrijs
PVC visgraat vloer Vivian beige eiken | Stile Floors PVC visgraat vloer Vivian beige eiken | Stile Floors
Onze keus
PVC visgraat vloer Julia gerookt eiken | Stile Floors PVC visgraat vloer Julia gerookt eiken | Stile Floors
PVC Visgraat Core naturel eiken Dryback PVC Visgraat Core naturel eiken
Core naturel eiken PVC Visgraat XL
€ 32,9539,95 per m²
PVC visgraat Julia warm eiken | Stile Floors PVC visgraat vloer Julia warm eiken | Stile Floors
Julia warm eiken PVC Visgraat XL
€ 35,9539.95 per m²
dryback PVC Visgraat Julia beige eiken PVC visgraat vloer Julia beige eiken | Stile Floors
Julia beige eiken PVC Visgraat XL
€ 35,9539.95 per m²
Stile Floors PVC Visgraat Oscar donkerbruin eiken Stile Floors PVC Visgraat Oscar donkerbruin eiken
favoriet
PVC visgraat vloer Vivian naturel eiken | Stile Floors PVC visgraat vloer Vivian naturel eiken XL | Stile Floors
Vivian naturel eiken PVC Visgraat XL
€ 35,95€43,95 per m²

De eisen voor een horecavloer

In de horeca zijn vloeren dagelijks onderhevig aan intensief gebruik. Klanten, personeel, stoelen en soms zelfs zware apparatuur stellen de vloeren continu op de proef. Het is dan ook van cruciaal belang dat horecavloeren duurzaam en van hoge kwaliteit zijn om bestand te zijn tegen deze belasting. Bij Stile Floors bieden we een uitgebreide collectie PVC vloeren die perfect passen bij de eisen van horecagelegenheden. Onze vloeren combineren duurzaamheid met stijl, zodat je niet alleen kunt rekenen op een lange levensduur, maar ook op een stijlvolle omgeving. Bekijk onze producten en ontdek welke vloer het beste bij jouw zaak past.

PVC als beste keuze voor horecavloeren

Onze collectie horecavloeren bevat diverse patronen en kleuren, met hun eigen unieke eigenschappen en voordelen. PVC vloeren zijn een populaire keuze voor horecagelegenheden vanwege hun veelzijdigheid en duurzaamheid. Hieronder lichten we graag de praktische voor- en nadelen toe voor een horecaondernemer.

Voordelen

 • Duurzaamheid
  PVC vloeren zijn zeer slijtvast en kunnen tegen een stootje, wat ze ideaal maakt voor drukbezochte horecagelegenheden. Ze zijn bestand tegen krassen en slijtage, waardoor ze hun mooie uiterlijk langer behouden.
 • Onderhoud
  Deze vloeren zijn eenvoudig schoon te maken en te onderhouden. In een omgeving waar hygiëne voorop staat, zoals een restaurant of café, is dit een groot voordeel. Regelmatig dweilen en stofzuigen is meestal voldoende om de vloer in topconditie te houden.
 • Waterbestendig
  PVC is bestand tegen vocht en vloeistoffen, waardoor het een uitstekende keuze is voor vochtige omgevingen zoals keukens. Dit voorkomt dat de vloer kromtrekt of beschadigd raakt door water.
 • Comfort
  PVC vloeren bieden een zekere mate van veerkracht, wat betekent dat ze comfortabeler aanvoelen voor personeel dat lange uren moet lopen en staan.

Nadelen

Een PVC vloer kan niet goed tegen agressieve schoonmaakmiddelen. Uiteraard begrijpen we dat je de omgeving fris en hygiënisch wilt houden. Kies daarom voor schoonmaakmiddelen geschikt voor PVC of gebruik alleen lauwwarm water bij het dweilen.

Keuzehulp voor jouw ideale horecavloer

Bij Stile Floors bieden we horecavloeren in verschillende prijsklassen, zodat er voor elk budget een passende oplossing is. Het kiezen van de juiste vloer kan afhankelijk zijn van verschillende factoren, zoals het type ruimte en het verwachte gebruik.

Budgetopties

Onze kwalitatieve laminaatvloeren kunnen ideaal zijn voor tijdelijke of minder intensief gebruikte ruimtes. Ze bieden nog steeds de nodige duurzaamheid en zijn makkelijk te onderhouden. Denk hierbij aan vloeren voor pop-up restaurants of seizoensgebonden buitenruimtes.

Hoogwaardige opties

Voor ruimtes die intensief gebruikt worden, zoals bars en restaurants, raden we aan om te investeren in hoogwaardige PVC vloeren. Deze vloeren hebben een langere levensduur, bieden extra comfort en kunnen beter omgaan met de dagelijkse slijtage die in een drukke horecaomgeving plaatsvindt.

Advies per ruimte

Het kan per ruimte verschillen waar een vloer aan moet kunnen voldoen. Denk aan natte ruimtes, vette ruimtes of sfeervolle ruimtes. We lichten hieronder een paar situaties toe.

Keuken

Keukens in de horeca zijn zones waar de vloer echt tegen een stootje moet kunnen. Kies daarom voor een duurzame en waterbestendige vloer. Keukens zijn intensieve werkgebieden waar de vloer vaak wordt blootgesteld aan water, vet, verschillende vloeistoffen en zware apparatuur. Een hoogwaardige PVC vloer die bestand is tegen deze omstandigheden is essentieel. Vanwege hun waterbestendigheid en duurzaamheid zijn PVC vloeren een uitstekende keuze voor horecakeukens. Ze zijn eenvoudig schoon te maken, wat bijdraagt aan een hygiënische omgeving. Daarnaast bieden sommige PVC vloeren extra antislip-eigenschappen, wat de veiligheid in de keuken verhoogt.

Hotelkamers

In hotelkamers kan een iets luxere uitstraling gewenst zijn, waarbij comfort ook een rol speelt. Hier kun je overwegen om te investeren in een PVC vloer met een realistisch hout- of steeneffect voor een warme en uitnodigende sfeer.

Waarom kiezen voor Stile Floors?

Wanneer je je horecavloer koopt bij Stile Floors, profiteer je van verschillende voordelen. Wij bieden een professionele legservice om ervoor te zorgen dat je vloer perfect wordt geïnstalleerd. Onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat de vloer strak en netjes wordt gelegd, zonder dat je hier zelf omkijken naar hebt. Onze vloeren zijn van de hoogste kwaliteit en ontworpen om lang mee te gaan. We selecteren alleen de beste materialen en fabrikanten, zodat je zeker weet dat je een vloer krijgt die jarenlang meegaat.

Of je nu een klein café of een groot hotel wilt inrichten, wij kunnen projecten van elke omvang aan. We hebben ervaring met grote en complexe projecten en kunnen je helpen bij elke stap, van oriëntatie tot realisatie. Ons team van experts staat klaar om je te adviseren bij de keuze van de juiste vloer. We houden rekening met jouw specifieke wensen en de eisen van jouw horecagelegenheid, zodat je een vloer krijgt die perfect aansluit bij jouw behoeften.

We helpen je graag verder

Klaar om jouw horecagelegenheid te voorzien van een nieuwe vloer? Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk advies of vraag een gratis advies op locatie aan. Onze vakmensen staan klaar om je te helpen de perfecte vloer te vinden die voldoet aan al jouw wensen en eisen. Bestel alvast onze gratis kleurstalen en bekijk ons uitgebreide aanbod. Laat je inspireren door de mogelijkheden en onze eerdere projectstofferingen. We realiseren graag samen met jou de ideale vloer voor jouw horecagelegenheid!

Gratis kleurstalen Gratis advies thuis
De waardering van stilefloors.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 1773 reviews.