Wandpanelen woonkamer

Wil je jouw woonkamer een warme en stijlvolle uitstraling geven? Kijk dan eens naar wandpanelen in de woonkamer. Dankzij de verschillende kleuren en uitvoeringen geef je jouw woonkamer een unieke uitstraling. Wandpanelen in de woonkamer zien er niet alleen mooi uit, maar hebben ook een functioneel effect. Benieuwd naar de voordelen en mogelijkheden van wandpanelen in de woonkamer? Lees dan verder. Op deze pagina vertellen we je er alles over!

Wat zijn wandpanelen voor de woonkamer?

Een wandpaneel is een set van houten latten met een vilten ondergrond voor aan je muur. Een wandpaneel in de woonkamer kun je exact stijlen en aanpassen aan de hand van jouw wensen. Daarbij kun je denken aan de kleur of grootte. Maar je kunt ook zelf bepalen of je de wandpanelen in de woonkamer horizontaal of verticaal plakt.

Wandpanelen in de woonkamer hebben diverse voordelen. Het heeft namelijk niet alleen een mooie uitstraling, maar werkt ook enorm geluidsabsorberend. Hierdoor hebben wandpanelen in de woonkamer een positief effect op de akoestiek in de ruimte. Wandpanelen in de woonkamer hebben bovendien een isolerende werking.

Een lattenwand in de woonkamer

Je geeft je woonkamer nét dat extraatje met akoestische houten wandpanelen. Het zorgt in de woonkamer voor een gezellige look en het creëert en warme uitstraling. De wandpanelen in de woonkamer kun je toepassen op veel verschillende manieren. We geven je een aantal voorbeelden ter inspiratie.

Tv-meubel

Je kunt wandpanelen in de woonkamer prachtig gebruiken als achterwand bij je tv-meubel. Het geeft niet alleen een sfeervolle uitstraling aan je interieur, maar ook de akoestiek is een stuk beter. Als je wandpanelen in de woonkamer achter je tv plaatst, klinkt het geluid van je televisie direct een stuk minder hol. De wandpanelen in je woonkamer kun je ook goed combineren met bijvoorbeeld een houten tv-meubel.

Open haard

Ben je in het bezit van een open haard? Perfect! Een open haard zorgt namelijk al voor veel sfeer in de woonkamer. Veel mensen vinden een haard in een witte wand erg saai of zelfs kil. Met de wandpanelen in de woonkamer breng je eenvoudig extra sfeer aan in de woonkamer. De open haard wordt dankzij de wandpanelen in de woonkamer zelfs dé eye-catcher in de ruimte. Bestel een sample kit en bekijk de mogelijkheden!

Lange wand

Als je een lange wand in je woonkamer wil stijlen, zijn de wandpanelen voor de woonkamer een geschikte oplossing. Het ‘breekt’ de lange muur als het ware op én staat erg stijlvol. In veel verschillende woonstijlen komen de akoestische houten wandpanelen tot zijn recht. Van modern tot landelijk of zelfs voor de stoerdere of industriële interieurstijlen kun je de wandpanelen in de woonkamer goed gebruiken.

Wil je graag meer weten?

Wil je graag meer weten over een lattenwand in de woonkamer? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Je kunt ook een sample kit bestellen. Je neemt contact met ons op door te bellen naar 038 – 200 1511 of door te chatten via het chatvenster op onze website. Je kunt ook een e-mail sturen naar [email protected], we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Gratis kleurstalen Gratis advies thuis
De waardering van stilefloors.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 1431 reviews.