Wandpanelen slaapkamer

Niets slaapt zo fijn als een sfeervolle slaapkamer. Creëer extra sfeer in de slaapkamer door decoraties toe te voegen, zoals wandpanelen voor de slaapkamer. Combineer dit met zachte plaids en kleurrijke kaarsen. Met de wandpanelen in de slaapkamer zet je echt de puntjes op de i in deze ruimte. Wandpanelen voor de slaapkamer stralen namelijk sfeer en warmte uit. Ze zijn in onze webshop in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en voordelen van wandpanelen in de slaapkamer? Lees dan snel verder!

Wat zijn houten wandpanelen voor de slaapkamer?

Houten wandpanelen voor de slaapkamer zijn latten van hout die je aan de wand kunt bevestigen. Deze lattenwand voor in de slaapkamer is in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar bij Stile Floors. Ze zijn afgewerkt met een vilten ondergrond en kunnen gemakkelijk bevestigd worden. Je hoeft de wandpanelen voor de slaapkamer alleen even op de gewenste plek te plakken met montagekit. Je kunt hierbij kiezen voor een verticale bevestiging, maar de latjes muur voor de slaapkamer is ook horizontaal te plaatsen.

Zoals gezegd, zorgen houtenlook wandpanelen in de slaapkamer voor extra sfeer en warmte. Deze extra warmte is zowel figuurlijk als letterlijk. Dankzij de ondergrond van vilt en de houten latten, heeft het product isolerende werking. De warmte wordt tijdens koudere dagen beter vastgehouden. In de zomermaanden zorgt het juist voor extra verkoeling. Daarnaast dragen wandpanelen in de slaapkamer bij aan de akoestische isolatie. Geluiden worden goed geabsorbeerd.

Een moderne lattenwand in je slaapkamer

Wil je jouw slaapkamer omtoveren tot een ruimte waar je heerlijk weg kunt dromen? Met wandpanelen in je slaapkamer gaat dat zeker lukken! Hieronder hebben we enkele ideeën voor je op een rijtje gezet. Doe inspiratie op om de wand te plaatsen in jouw slaapkamer. De mogelijkheden met dit product zijn eindeloos, zo kun je een lattenwand ook bevestigen op je plafond of inzetten als lamberisering. De wandpanelen voor de slaapkamer kun je namelijk op iedere vlakke ondergrond bevestigen. Je kunt er daardoor alle kanten mee op.

Achter het bed

Achter het bed komen wandpanelen voor de slaapkamer erg mooi tot hun recht. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de latten net iets breder dan het bed en kamerhoog te bevestigen. Een andere optie is om er de hele wand mee te bekleden. Of kies voor lambrisering, waarbij je alleen de onderkant van de muur beplakt met houtenlook wandpanelen in de slaapkamer. De mogelijkheden zijn eindeloos! Bestel een sample kit en bekijk de mogelijkheden.

Afwerking van de kledingkast

Wil je jouw saaie witte kledingkast tot een echte eyecatcher maken? Plak de latjes muur voor de slaapkamer op de zijkanten en bovenkant van de kast en je kast krijgt meteen een andere uitstraling. Ook greeploze deuren kun je zo eenvoudig upgraden. Het is natuurlijk ook gewoon mogelijk om de latten op de muur achter de kast te bevestigen. Zo zal jouw witte kledingkast beter tot zijn recht komen.

Laat je decoraties eruit springen

Laat de decoraties in je slaapkamer er echt uit springen door de achterwand te voorzien van wandpanelen voor de slaapkamer. Je kunt bijvoorbeeld de houten wand plaatsen in de slaapkamer achter een spiegel, een grote kamerplant of een bijzettafeltje.

Wil je meer weten?

Wil je graag meer weten over wandpanelen voor de slaapkamer? Aarzel dan niet langer en neem contact met ons op of bestel onze sample kit. Je kunt ons telefonisch, maar ook via de mail of chat bereiken. Ons telefoonnummer is 038 – 200 1511 en ons mailadres is [email protected]. Het chatvenster vind je op onze website. Wij zullen je vragen zo snel mogelijk beantwoorden!

Gratis kleurstalen Gratis advies thuis
De waardering van stilefloors.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 1652 reviews.