Akoestische wandpanelen

Als je op zoek bent naar een stijlvolle én multifunctionele interieuroplossing, zijn akoestische wandpanelen een echte uitkomst. De akoestische wandpanelen zijn niet alleen een stijlvolle toevoeging aan je interieur, maar dragen ook bij aan een betere akoestiek in de ruimte. Ben je benieuwd naar de akoestische wandpanelen van Stile Floors? Lees dan verder, we vertellen je graag hoe je de panelen verwerkt in je interieur!

Wat zijn akoestische wandpanelen?

Een akoestisch wandpaneel wordt ook wel een lattenwand genoemd. Het product bestaat uit een set van houten latten die je aan de muur kunt bevestigen. De akoestische wandpanelen van hout zijn bevestigd op een vilten ondergrond. Dit zorgt voor de verbeterde akoestiek. Je kunt de panelen aanbrengen in verschillende ruimtes in je woning.

Akoestische wandpanelen in je interieur

Akoestische wandpanelen kun je toepassen in veel verschillende ruimtes, denk aan akoestische wandpanelen in je woonkamer, slaapkamer of keuken. Het komt perfect tot zijn recht in Scandinavische en industriële woonstijlen. Heb je juist een landelijke of natuurlijke woonstijl? Ook dan kun je de panelen goed verwerken in het interieur.

De akoestische wandpanelen hebben een warme, houten uitstraling. Strakke lijnen en de effen vilten achtergrond zorgen voor een prachtig geheel. In de woonkamer kun je de akoestische wandpanelen bijvoorbeeld verwerken rondom de tv, maar ook om een lange muur op te fleuren. Je kunt zelf kiezen of je de latten horizontaal of verticaal monteert. De wandpanelen zijn verkrijgbaar bij Stile Floors in verschillende kleuren en maten.

Scandinavisch interieur

Hout mag niet ontbreken in een Scandinavisch interieur. Het is daarom ook niet zo gek dat de akoestische wandpanelen erg populair zijn bij een Scandinavische woonstijl. Bij deze woonstijl wordt er vooral gebruikt gemaakt van licht hout. Het zorgt namelijk voor een sfeervolle en karakteristieke uitstraling.

Donkere kleuren associeer je misschien niet direct met een Scandinavisch interieur. Toch wordt deze woonstijl ook vaak geïnterpreteerd met elementen uit Denemarken. Bij het Deense design staan strakke lijnen, donkere houten kleuren en duurzame producten centraal.

Modern interieur

Een modern interieur is vaak neutraal en rustig. Dit klinkt misschien saai, maar dat hoeft zeker niet het geval te zijn. Door verschillende kleuren en materialen te combineren, creëer je een modern interieur dat allesbehalve saai is. De akoestische wandpanelen komen daarom perfect tot zijn recht in een modern interieur. Neutrale kleuren en natuurlijke tinten zorgen voor een rustige uitstraling. Door dit te combineren met zwarte accenten, voorkom je dat de ruimte sober wordt.

Landelijk interieur

In een landelijk interieur komen robuuste materialen en verschillende houtsoorten samen. De akoestische wandpanelen komen daardoor perfect tot zijn recht in de landelijke interieurstijl. Verwerk de panelen in je woonkamer of juist in de hal. Omdat we verschillende houten varianten verkopen, is er altijd een variant beschikbaar dat feilloos aansluit bij jouw interieurstijl.

De akoestische wandpanelen van Stile Floors

Wil je graag meer weten over de producten uit ons assortiment? Neem dan contact met ons op of bestel een sample kit. Je neemt contact met ons op door te bellen naar 038 – 200 1511 of door te chatten via het chatvenster op onze website. Je kunt ook een e-mail sturen naar [email protected], we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Gratis kleurstalen Gratis advies thuis
De waardering van stilefloors.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 1431 reviews.