Home PVC vloeren Hongaarse punt Hongaarse punt Donau naturel eiken

Hongaarse punt Donau naturel eiken

Hongaarse punt vloer Donau

Met een Hongaarse punt vloer laat je zien dat je gevoel hebt voor smaak, historie en ambacht. Dat getuigd absoluut van karakter. Vloeren van PVC in de Hongaarse punt of in een visgraat dessin zijn een populaire keuze. De vloeren zijn in vergelijking met echt hout goedkoop, gaan lang mee en onderhoudsvriendelijker. Vloeren van PVC worden duurzaam genoemd vanwege hun lange levensduur en slijtvastheid. De Hongaarse punt lijkt veel op het visgraat patroon, maar is nét even anders. Het verschil tussen een visgraat PVC vloer een een Hongaarse punt PVC vloer is de hoek waarin de planken worden gelegd. De Hongaarse punt is optisch gezien iets rustiger dan een visgraat dessin. Op de plekken waar de stukken tegen elkaar aangelegd worden, zijn over de lengte richting van de PVC vloer strepen te zien. Deze zogenaamde sergeantsstrepen zorgen voor een strak uiterlijk van misschien wel jouw nieuwe droomvloer!

Optimale inzet van vloerverwarming & geluiddemping

Een moderne, sterke en duurzame Hongaarse punt PVC plakvloer waar je jaren plezier van kunt hebben schaf je aan wanneer je de Donau vloer kiest! Bestand tegen water, krassen & vlekken en ook nog eens geschikt voor vloerverwarming.

Een juist gelegde pvc vloer levert een optimaal rendement uit jouw vloerverwarming omdat dit materiaal de warmte goed geleid.

Wist je trouwens dat een pvc vloer prima gelegd kan worden in een appartement, zonder dat dit hinderlijke contactgeluiden voor jouw buren veroorzaakt? Net als jijzelf, willen je buren tot rust komen en ontspannen in hun huis. Een vloer die van je ruimte een klankkast maakt is niet hetgeen je zoekt! PVC vloeren dempen het contactgeluid!

Gratis kleurstalen en interieuradvies via Stile Floors

Twijfel je of de Hongaarse punt wel iets is voor jouw interieur? Wil je net iets anders dan de populaire visgraat vloer?! Vraag gerust een kleurstaal aan en laat je overtuigen. Of laat je adviseren aan huis door één van onze interieurstylisten. Ze geven graag een passend advies voor jouw interieur en op basis van grote kleurstalen kan jij zelf een beter beeld vormen.

Het leggen van de Hongaarse punt vloer

Ben je ook van plan om een PVC vloer in het Hongaarse punt dessin te kopen? Het leggen hiervan vereist precisie en dat is een eigenschap die bij de vakmannen van Stile Floors in het DNA zit. Stile Floors beschikt over een professionele legservice, waarbij we naast het leggen van de Hongaarse punt vloer ook nog eens plinten monteren.

Klantenservice

Voor vragen zijn wij altijd bereikbaar: kijk bij onze klantenservice op welke manier je ons het makkelijkst kunt bereiken.

Dessin vloertype Hongaarse punt
Soort plank Standaard plank
Montagewijze Plak PVC vloeren leggen
Inhoud pak 1,00 m2
Plankdikte (mm) 2,5
Formaat in cm (br * l) 53,8 * 11,65
Materialen PVC
Geschikt voor vloerverwarming Ja
Garantie 15 jaar
Gebruik Intensief
Levertijd 3-5 werkdagen
Prijs per m2 € 35,95

Sergeantsstrepen, dat is ook een benaming die gelinkt wordt aan de Hongaarse punt. Ga voor een strakke en rustige look met deze PVC vloer.

35,95

per m²
Vraag een offerte aan

Wij komen graag over de vloer met onze grote voorbeelden! Maak een vrijblijvende adviesafspraak met één van onze vloerspecialisten en wij komen GRATIS naar jou toe.

Ik wil een afspraak maken Thijs-Jan
x
Andere kleuren uit deze serie

Waarom Stile Floors

  • Gratis kleurstalen
  • Vrijblijvend advies aan huis
  • Vakkundige legservice
  • Klanten beoordelen ons met een 9+

Wist je dat Stile Floors ook:

  • Je trap kan bekleden
  • Je (MDF) plinten kan monteren
  • Je vloerverwarming kan organiseren
  • Je bijpassende karpet regelt