Home Benodigdheden

Benodigdheden

Ga je bezig met het leggen van een nieuwe vloer? Goed gereedschap is het halve werk en bij Stile Floors verkopen we naast top kwaliteitsvloeren ook top kwaliteit gereedschap.

Lees verder
Lees meer

Op deze pagina vind je alle producten die je nodig hebt om je vloer te leggen. De accessoires die we aanbieden zijn van goede kwaliteit en goed geschikt om te gebruiken in combinatie met onze vloeren. In de leg instructies zetten we je stap voor stap uiteen hoe je een vloer het beste kunt leggen en daarin benoemen we de benodigde accessoires.

Een goede voorbereiding is essentieel om zo lang mogelijk plezier te hebben van je nieuwe vloer. Wanneer je een zogenaamde zwevende vloer gaat leggen, is een het kiezen voor een juiste ondervloer essentieel: let bij het kiezen hiervan op de volgende aspecten: vochtdichtheid, egaliserend vermogen, isolatie van warmte en kou en de mate van geluidsdemping.

Vragen

Heb je vragen over het leggen van je vloer? Of een andere vraag met betrekking tot je vloer? Neem contact op met onze klantenservice of stel je vraag via de chat onderaan de pagina.

Legservice

Zeker weten dat je vloer vakkundig gelegd wordt? Maak dan gebruik van de vakkundige legservice via Stile Floors. We werken met een ervaren team van stoffeerders.

Gratis kleurstalen Gratis advies thuis
De waardering van stilefloors.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 1702 reviews.