Home PVC vloeren Beige PVC vloeren

Beige PVC vloeren

Je vloer is één van de belangrijkste elementen van je ruimte. Kies je voor een PVC vloer beige? Dan kies je voor een stijlvolle en tijdloze sfeer. Dit type vloer lijkt op een echte houten vloer, maar je betaalt niet de meerprijs voor dit product. Bij Stile Floors bieden we namelijk uitstekende alternatieven aan op een echte houten vloer, bijvoorbeeld met een PVC vloer in het beige. Bekijk ons gehele assortiment en ontdek welke mogelijkheden je hebt bij Stile Floors.

Lees meer
Nieuw
PVC visgraat vloer Vivian greige eiken
Vivian greige eiken PVC Visgraat XL
€ 39.95€43.95 per m²
Nieuw
PVC visgraat visgraat PVC beige
Vivian beige eiken PVC Visgraat XL
€ 39.95€43.95 per m²
PVC rechte plank
PVC visgraat PVC visgraat vloer eiken
Sophia beige eiken PVC Visgraat XL
€ 39.95€43.95 per m²
PVC vloer visgraat
Sophia natuurlijk eiken PVC Visgraat XL
€ 39.95€43.95 per m²
Onze keus
PVC visgraat
Julia gerookt eiken PVC Visgraat XL
€ 39.95€44.95 per m²
PVC visgraat
Julia beige eiken PVC Visgraat XL
€ 39.95€44.95 per m²
PVC visgraat
Julia warm eiken PVC Visgraat XL
€ 39.95€44.95 per m²
Julia greige eiken PVC Visgraat XL
€ 39.95€44.95 per m²
PVC visgraat
Julia rustiek eiken PVC Visgraat XL
€ 39.95€44.95 per m²
PVC vloer visgraat
Julia naturel eiken PVC Visgraat XL
€ 39.95€44.95 per m²
PVC rechte plank
PVC rechte plank

Wat is een PVC vloer in het beige?

Een vloer van PVC wordt regelmatig vergeleken met laminaat. Begrijpelijk, maar eigenlijk kun je dit type vloer nog beter vergelijken met echt hout. Een PVC vloer in het beige heeft namelijk dezelfde matte look, bevat reliëf en heeft natuurlijke designs die als echt hout aanvoelen.

Met een PVC vloer in het beige creëer je een tijdloze, stijlvolle uitstraling. Bij Stile Floors heb je bij dit type vloer keuze uit verschillende tinten beige. Daarbij heb je ook keuze uit verschillende legpatronen en prijzen. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden van een PVC vloer in het beige.

De mogelijkheden met de PVC vloer in het beige

Het type vloer dat je kiest, heeft invloed op je gehele interieur. Een PVC vloer in het beige kan in verschillende ruimtes van je woning gelegd worden. We zien deze vloer wel extra vaak terugkomen in de woonkamer. Dat komt omdat dit de belangrijkste ruimte van een huis is in veel woningen. Het hele gezin komt hier samen en er wordt veel tijd doorgebracht in een woonkamer. De keuze voor een duurzame en comfortabele vloer is daarom van groot belang.

Het is uiteraard ook mogelijk om de vloer in een andere ruimte te leggen. Denk bijvoorbeeld aan een gang, slaapkamer of keuken. De PVC vloer in het beige is een populair product. Dat komt omdat je de PVC vloer in het beige goed toepast in veel verschillende interieurstijlen. Kies je voor Stile Floors? Dan weet je zeker dat je kiest voor een solide vloer als basis voor ieder interieur.

De beige PVC vloer combineren

Combinaties zijn bij het inrichten van je interieur van groot belang. Een woning inrichten in één specifieke kleur of met één materiaal is behoorlijk lastig. Je kunt daarom beter verschillende combinaties maken met verschillende kleuren en materialen. Bijvoorbeeld een PVC vloer in het beige met veel witte of zwarte tinten. Het maken van combinaties is belangrijk om in gedachten te houden bij de aanschaf van een PVC vloer in het beige.

De eigenschappen van de PVC vloer in het beige

We vinden het bij Stile Floors erg belangrijk dat je een compleet beeld krijgt van onze PVC vloer in het beige. Daarom zetten we graag de verschillende eigenschappen voor je op een rijtje. Een PVC in het beige is…:

  • Brandvertragend;
  • Duurzaam;
  • Flexibel;
  • Licht van gewicht;
  • Makkelijk bewerkbaar;
  • Makkelijk om schoon te maken;
  • Slijtvast;
  • Stootvast;
  • Waterdicht.

De goede betaalbaarheid in combinatie met bovengenoemde voordelen maken een PVC vloer in het beige een populair product. Bovendien ontvang je er ook nog eens tientallen jaren garantie bij. Het is ook belangrijke welke nadelen er zijn. Zo kun je de vloer beschadigen als je agressieve schoonmaakmiddelen gebruikt. Ook kunnen er oneffenheden ontstaan. Dit gebeurt als je de vloer legt op een ondergrond die niet egaal is.

Een PVC vloer in het beige door Stile Floors

We helpen je bij Stile Floors graag met de keuze voor een nieuwe vloer. Zo is het mogelijk om bij ons gratis kleurstalen aan te vragen. Je kunt hierdoor vast kennismaken met ons assortiment. Onze specialisten komen daarnaast ook graag bij je over de vloer. Ze voorzien je graag van professioneel advies over een PVC vloer in het beige.

Tijdens het gratis adviesgesprek aan huis komen we geheel vrijblijvend bij je langs. We geven je dan advies en we kijken ook welke vloeren het beste tot zijn recht komen in jouw ruimte. Een vloer moet namelijk niet alleen bij de ruimte passen, maar ook zeker bij jou. We nemen jouw wensen daarom ook uitgebreid mee in ons advies.

De waardering van stilefloors.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 1298 reviews.