Heb je nog vragen over de specificaties van dit product? Aarzel niet en neem contact met onze klantenservice op.

PVC vloer visgraat XXL Vivian

Groots en indrukwekkend: net ietsje breder en langer dan de andere Vivian familieleden. Deze pvc vloer in heeft een realistische visgraat houtlook en maakt van een saaie ruimte en ruimte met elan en sfeer. Deze plak pvc vloer staat mooi in elke keuken, woonkamer of slaapkamer. De pvc vloeren uit onze Vivian serie zijn schitterende visgraat pvc-vloeren met een bredere plank, die passen bij iedere woonstijl.

En, zeg nou zelf … toch niet van een échte houtlook te onderscheiden!

Waarom kiezen voor een PVC visgraat vloer

PVC vloeren worden steeds realistischer en ogen daardoor als echt hout. Het materiaal waar de vloeren van gemaakt zijn, zorgt ervoor dat deze 100% waterbestendig zijn. Daarnaast hebben ze een sterke slijtlaag waardoor deze vloeren jaren mee gaan. Wil jij vloerverwarming in je woning? Combineer dit dan met een PVC vloer. PVC vloer is een hele goede warmte geleider door het materiaal waar ze van gemaakt zijn!

Daarnaast kan een pvc vloer prima worden gelegd in een appartement, zonder dat dit hinderlijke contactgeluiden voor jouw buren veroorzaakt.

Met een XXL visgraat PVC vloer kies je voor een topproduct voorzien van bio-weekmakers en ftlaatvrij: belangrijk voor het milieu!

Gratis kleurstalen, interieuradvies en legservice via Stile Floors

Vraag gerust een kleurstaal aan en laat je overtuigen. Laat je adviseren aan huis door één van onze interieurstilisten. Ze geven graag een passend advies voor jouw interieur.

En de perfecte vloer gevonden? Die vervolgens alleen nog perfect gelegd hoeft te worden?

Maak dan gebruik van de legservice bij Stile Floors. Een plak PVC vloer is flexibel en wordt verlijmd op de ondergrond. Daardoor moet dit erg vlak zijn. Bij het leggen van een plak PVC vloer is het egaliseren altijd nodig. Voor het verlijmen van een PVC vloer en het egaliseren van de ondervloer, is iemand met enige ervaring aan te raden zoals een aannemer of specialist. Het is namelijk een heel proces.

Klantenservice

Voor vragen zijn wij altijd bereikbaar: kijk bij onze klantenservice op welke manier je ons kunt bereiken.


Specificaties

Kleur extra

Eiken PVC, Houtlook PVC

Soort vloer

Visgraat PVC vloer

Dessin vloertype

Visgraat

Soort plank

Visgraat, Visgraat XXL

Montagewijze

Plak PVC vloeren leggen

Inhoud pak

1,90 m2

Plankdikte (mm)

2,5

Formaat in cm (br * l)

15,4 * 77

Materialen

PVC

Geschikt voor vloerverwarming

Ja

Garantie

15 jaar

Gebruik

Intensief

Levertijd

3-5 werkdagen

Prijs per m2

€ 35,95

Visgraat XXL PVC Vivian licht eiken

35,95 per m²

35,95

Groots en indrukwekkend: de XXL visgraat PVC vloeren van Stile Floors.

 • Bekijk ook eens deze kleuren
 • warm eiken PVC visgraat
 • naturel visgraat vloer
 • visgraat pvc vloer eiken

Stap 1: Bereken het benodigd aantal m2

x

Stap 2: legservice

  Adres:

  Waarom Stile Floors

  Heb je nog vragen over de specificaties van dit product? Aarzel niet en neem contact met onze klantenservice op.

  Visgraat PVC vloer Vivian

  De naam Vivian is afgeleid van het Latijnse vivus, wat “levend” betekent. De naam betekent dus zoveel als “levendig, vol leven en dat zien we terug in deze mooie visgraat vloer. Deze visgraat PVC vloer kenmerkt zich door de details, welke hem gewoonweg niet meer onderscheiden van écht hout! De Vivian serie weet de natuurlijke invloeden van het hout perfect te vertalen door de matheid en de sublieme knoesten in de planken. Kies voor een lichte visgraat vloer, gecombineerd met de Scandinavische stijl voor een licht en modern interieur. Midden tonen sluiten daarentegen perfect aan bij de industriële woonstijl. Laten we vooral door alle trends heen niet vergeten dat visgraat vloeren al zolang meegaan, dus ook wanneer je van woontrend wisselt blijft een visgraat vloer een stijlvolle basis van jouw interieur.

  De ideale vloer

  Een moderne, sterke en duurzame visgraat PVC plakvloer waar je jaren plezier van kunt hebben! Bestand tegen water, krassen & vlekken en ook nog eens geschikt voor vloerverwarming.

  Wist je trouwens dat een pvc vloer prima gelegd kan worden in een appartement, zonder dat dit hinderlijke contactgeluiden voor jouw buren veroorzaakt? Net als jijzelf, willen je buren tot rust komen en ontspannen in hun huis. Een vloer die van je ruimte een klankkast maakt is niet hetgeen je zoekt! PVC vloeren dempen het contactgeluid!

  Een goed geïnstalleerde pvc vloer levert een optimaal rendement uit jouw vloerverwarming omdat dit materiaal de warmte goed geleid.

  Gratis kleurstalen, interieuradvies en legservice via Stile Floors

  Vraag gerust een kleurstaal aan en laat je overtuigen. Laat je adviseren aan huis door één van onze interieurstylisten. Ze geven graag een passend advies voor jouw interieur.

  En de perfecte visgraatvloer gevonden? Die vervolgens alleen nog perfect gelegd hoeft te worden? Maak dan gebruik van de legservice bij Stile Floors.

  Deze visgraatvloer is tevens verkrijgbaar een kleiner formaat plank, deze zijn 38 cm lang * 9,5 cm breed en net als al onze ander visgraat PVC vloeren zijn is deze kleur ook beschikbaar als rechte plank. Ideaal dus voor op de trap en/of je bovenverdieping, zo houdt je eenheid qua uitstraling thuis.

  Klantenservice

  Voor vragen zijn wij altijd bereikbaar: kijk bij onze klantenservice op welke manier je ons het makkelijkst kunt bereiken.


  Specificaties

  Kleur extra

  Eiken PVC, Houtlook PVC

  Soort vloer

  Visgraat PVC vloer

  Dessin vloertype

  Visgraat

  Soort plank

  Visgraat, Visgraat XXL

  Montagewijze

  Plak PVC vloeren leggen

  Inhoud pak

  1,90 m2

  Plankdikte (mm)

  2,5

  Formaat in cm (br * l)

  15,4 * 77

  Materialen

  PVC

  Geschikt voor vloerverwarming

  Ja

  Garantie

  15 jaar

  Gebruik

  Intensief

  Levertijd

  3-5 werkdagen

  Prijs per m2

  € 35,95

  Alternatieven

  Benodigdheden

  Gratis stalen Gratis advies

  Gratis kleurstalen

   Kleurstalen aanvragen

   Je hebt de volgende kleurstalen geselecteerd. Vul de onderstaande velden in en klik op stalen versturen om je gratis staalaanvraag te voltooien. Je ontvangt de kleurstalen binnen 2 werkdagen in je brievenbus.

   Adres:

   Opmerkingen: