Home PVC vloeren Visgraat XXL PVC Vivian licht eiken

Visgraat XXL PVC Vivian licht eiken

PVC vloer visgraat XXL Vivian

Groots en indrukwekkend: net ietsje breder en langer dan de andere Vivian familieleden. Deze pvc vloer in heeft een realistische visgraat houtlook en maakt van een saaie ruimte en ruimte met elan en sfeer. Deze plak pvc vloer staat mooi in elke keuken, woonkamer of slaapkamer. De pvc vloeren uit onze Vivian serie zijn schitterende visgraat pvc-vloeren met een bredere plank, die passen bij iedere woonstijl.

En, zeg nou zelf … toch niet van een échte houtlook te onderscheiden!

Waarom kiezen voor een PVC visgraat vloer

PVC vloeren worden steeds realistischer en ogen daardoor als echt hout. Het materiaal waar de vloeren van gemaakt zijn, zorgt ervoor dat deze 100% waterbestendig zijn. Daarnaast hebben ze een sterke slijtlaag waardoor deze vloeren jaren mee gaan. Wil jij vloerverwarming in je woning? Combineer dit dan met een PVC vloer. PVC vloer is een hele goede warmte geleider door het materiaal waar ze van gemaakt zijn!

Daarnaast kan een pvc vloer prima worden gelegd in een appartement, zonder dat dit hinderlijke contactgeluiden voor jouw buren veroorzaakt.

Met een XXL visgraat PVC vloer kies je voor een topproduct voorzien van bio-weekmakers en ftlaatvrij: belangrijk voor het milieu!

Gratis kleurstalen, interieuradvies en legservice via Stile Floors

Vraag gerust een kleurstaal aan en laat je overtuigen. Laat je adviseren aan huis door één van onze interieurstilisten. Ze geven graag een passend advies voor jouw interieur.

En de perfecte vloer gevonden? Die vervolgens alleen nog perfect gelegd hoeft te worden?

Maak dan gebruik van de legservice bij Stile Floors. Een plak PVC vloer is flexibel en wordt verlijmd op de ondergrond. Daardoor moet dit erg vlak zijn. Bij het leggen van een plak PVC vloer is het egaliseren altijd nodig. Voor het verlijmen van een PVC vloer en het egaliseren van de ondervloer, is iemand met enige ervaring aan te raden zoals een aannemer of specialist. Het is namelijk een heel proces.

Klantenservice

Voor vragen zijn wij altijd bereikbaar: kijk bij onze klantenservice op welke manier je ons kunt bereiken.

Kleur extra Eiken PVC, Houtlook PVC
Soort vloer Visgraat PVC vloer
Dessin vloertype Visgraat
Soort plank Visgraat, Visgraat XXL
Montagewijze Plak PVC vloeren leggen
Inhoud pak 1,90 m2
Plankdikte (mm) 2,5
Formaat in cm (br * l) 15,4 * 77
Materialen PVC
Geschikt voor vloerverwarming Ja
Garantie 15 jaar
Gebruik Intensief
Levertijd 3-5 werkdagen

Groots en indrukwekkend: de XXL visgraat PVC vloeren van Stile Floors. De Vivian serie staat voor een natuurlijke uitstraling met een levensecht reliëf.

70,00 64,00

per m²
Vraag een offerte aan

Wij komen graag over de vloer met onze grote voorbeelden! Maak een vrijblijvende adviesafspraak met één van onze vloerspecialisten en wij komen GRATIS naar jou toe.

Ik wil een afspraak maken Thijs-Jan
x
Andere kleuren uit deze serie

Waarom Stile Floors

  • Gratis kleurstalen
  • Vrijblijvend advies aan huis
  • Vakkundige legservice
  • Klanten beoordelen ons met een 9+

Wist je dat Stile Floors ook:

  • Je trap kan bekleden
  • Je (MDF) plinten kan monteren
  • Je vloerverwarming kan organiseren
  • Je bijpassende karpet regelt