Home PVC vloeren visgraat PVC Plak PVC visgraat

Plak PVC visgraat

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer? Plak PVC visgraat voegt gezelligheid en sfeer toe aan je interieur. Dit type vloer is niet alleen duurzaam en geluiddempend, het materiaal is ook erg geschikt voor vloerverwarming. Stile Floors beschikt over een exclusief assortiment met verschillende modellen van het luxe plak PVC visgraat. Ben je benieuwd naar het assortiment? Of wil je meer weten over de mogelijkheden? Lees dan verder.

Lees meer
Nieuw
PVC visgraat vloer
Vivian greige eiken PVC Visgraat XL
€ 39.95€43.95 per m²
Nieuw
PVC Visgraat Vivian naturel eiken PVC Visgraat Vivian naturel eiken
Vivian naturel eiken PVC Visgraat XL
€ 39.95€43.95 per m²
Nieuw
PVC vloer visgraat
Vivian rustiek eiken PVC Visgraat XL
€ 39.95€43.95 per m²
PVC visgraat PVC visgraat vloer eiken
Sophia beige eiken PVC Visgraat XL
€ 39.95€43.95 per m²
PVC Visgraat Sophia bruingrijs eiken PVC Visgraat Sophia bruingrijs eiken
Sophia bruingrijs eiken PVC Visgraat XL
€ 39.95€43.95 per m²
PVC vloer visgraat
Sophia natuurlijk eiken PVC Visgraat XL
€ 39.95€43.95 per m²
Onze keus
PVC visgraat
Julia gerookt eiken PVC Visgraat XL
€ 39.95€44.95 per m²
PVC visgraat
Julia beige eiken PVC Visgraat XL
€ 39.95€44.95 per m²
PVC visgraat
Julia warm eiken PVC Visgraat XL
€ 39.95€44.95 per m²
Trend
PVC visgraat
Julia warm bruin eiken PVC Visgraat XL
€ 39.95€44.95 per m²
PVC visgraat
Julia greige eiken PVC Visgraat XL
€ 39.95€44.95 per m²
PVC visgraat
Julia rustiek eiken PVC Visgraat XL
€ 39.95€44.95 per m²
PVC vloer visgraat
Julia naturel eiken PVC Visgraat XL
€ 39.95€44.95 per m²
PVC visgraat
Julia donker eiken PVC Visgraat XL
€ 39.95€44.95 per m²
PVC visgraat
Julia oud gerookt eiken PVC Visgraat XL
€ 39.95€44.95 per m²
PVC visgraat PVC visgraat vloer

Wat is plak PVC visgraat?

De PVC visgraat vloer heeft zich de afgelopen jaren ontzettend snel ontwikkeld. Zo is het materiaal inmiddels bijna niet meer te onderscheiden van een echte houten vloer. De vloeren worden namelijk van kunststof (polyvinylchloride) gemaakt. Plak PVC visgraat bevat dus geen echt hout, maar dankzij de technieken is de vloer bijna niet te onderscheiden van een echte houten vloer.

Daarnaast heeft plak PVC visgraat andere eigenschappen die het product populair én uniek maken. Zo is plak PVC visgraat over het algemeen goedkoper in aanschaf dan de klikvariant. Er zijn ontzettend veel kleuren beschikbaar. Ook hebben we walvisgraat PVC in ons assortiment. Dit is de e extra grote opvolger van het populaire visgraatmotief.

De mogelijkheden

Het klassieke visgraatmotief heeft de afgelopen jaren weer een echte comeback gemaakt. Dat is niet voor niets, want de vloer past perfect bij de huidige woontrends. Hierdoor is plak PVC visgraat geschikt voor veel verschillende woningen. In onze collectie met plak PVC visgraat zie je de natuurlijke invloeden goed terugkomen. We hebben ons namelijk laten inspireren door echt hout. Onze collectie is daardoor overwogen en nauwkeurig tot stand gekomen.

Kenmerken van plak PVC visgraat

Plak PVC visgraat is over het algemeen goedkoper in de aanschaf vergeleken met klik. Dit type vloer hoef je niet te zagen, maar snijd je af. De vloer is goed bestand tegen vocht. Daardoor heb je minder kans op waterschade. We zetten de andere kenmerken van plak PVC visgraat voor je op een rij:

  • Visgraat plak PVC is geschikt voor alle ruimtes in een woning. Ook in (bij)keukens of in de kelder kun je deze vloer leggen;
  • De vloer is over het algemeen een stuk stiller dan een vloer van echt hout. Het materiaal wordt daarom ook vaak gebruikt in appartementen of op bovenverdiepingen;
  • Je kunt dit type vloer goed combineren met vloerverwarming. Een traditionele houten vloer is veel minder geschikt voor vloerverwarming.

Eigenschappen van plak PVC visgraat

We zetten ook de eigenschappen van plak PVC visgraat voor je op een rij. Dit type vloer is:

  • Comfortabel en voelt daarnaast ook warm aan;
  • Duurzaam en onderhoudsvriendelijk;
  • Geluiddempend;/li>
  • Geschikt voor iedere ruimte;
  • Geschikt voor vloerverwarming;
  • Kleurvast;
  • Verlijmd op de ondergrond. De planken kunnen daardoor niet uitzetten of bol staan.

Er zijn uiteraard ook enkele factoren waar je rekening mee moet houden als je dit type vloer gaat kopen. Zo zijn de kosten van de montage bij plak PVC visgraat hoger dan bij de klikvariant. Als het gaat om de totale prijs, telt dat er onderaan de streep bijna geen verschil is. Ook is plak PVC visgraat gevoelig voor agressieve schoonmaakmiddelen. Gelukkig maak je de vloer eenvoudig schoon. Lauwwarm water is namelijk al genoeg om de vloer schoon te maken.

Plak PVC visgraat door Stile Floors

Heb je een mooie variant van plak PVC visgraat op het oog? Via onze website vraag je eenvoudig én vrijblijvend een offerte aan. Op basis van jouw informatie, stellen we dan een offerte op maat op. Hierdoor heb je in één overzicht alles op een rijtje. We begrijpen bij Stile Floors heel goed dat het kiezen van een nieuwe plak PVC visgraat vloer lastig kan zijn. Je kunt daarom bij Stile Floors ook gratis kleurstalen aanvragen.

Heb je misschien behoefte aan (extra) advies? Kies er dan voor om een gratis en vrijblijvend adviesgesprek op maat in te plannen. Onze adviseurs nemen dan extra grote kleurstalen mee en geven je vrijblijvend advies. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

De tevredenheidsgarantie van Stile Floors

Je moet écht blij worden met een nieuwe vloer. Daarom gaan onze stoffeerders ook pas weg als je helemaal tevreden bent. Zijn er nog onduidelijkheden? Dan nemen ze de tijd om je verder te helpen.

De waardering van stilefloors.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 1158 reviews.