Home PVC vloeren PVC visgraat Visgraat PVC Vivian warm eiken

Visgraat PVC Vivian warm eiken

De naam Vivian is afgeleid van het Latijnse vivus, wat “levend” betekent. De naam betekent dus zoveel als “levendig, vol leven en dat zien we terug in deze mooie visgraat vloer. Deze visgraat PVC vloer kenmerkt zich door de details, welke hem gewoonweg niet meer onderscheiden van écht hout! De Vivian serie weet de natuurlijke invloeden van het hout perfect te vertalen door de matheid en de sublieme knoesten in de planken. Kies voor een lichte visgraat vloer, gecombineerd met de Scandinavische stijl voor een licht en modern interieur. Midden tonen sluiten daarentegen perfect aan bij de industriële woonstijl. Laten we vooral door alle trends heen niet vergeten dat visgraat vloeren al zolang meegaan, dus ook wanneer je van woontrend wisselt blijft een visgraat vloer een stijlvolle basis van jouw interieur.

De ideale vloer

Een moderne, sterke en duurzame vloer waar je jaren plezier van kunt hebben! Bestand tegen water, krassen & vlekken en ook nog eens geschikt voor vloerverwarming.

Wist je trouwens dat een pvc vloer prima gelegd kan worden in een appartement, zonder dat dit hinderlijke contactgeluiden voor jouw buren veroorzaakt? Net als jijzelf, willen je buren tot rust komen en ontspannen in hun huis. Een vloer die van je ruimte een klankkast maakt is niet hetgeen je zoekt! PVC vloeren dempen het contactgeluid!

Een goed geïnstalleerde pvc vloer levert een optimaal rendement uit jouw vloerverwarming omdat dit materiaal de warmte goed geleid.

Gratis kleurstalen, interieuradvies en legservice via Stile Floors

Vraag gerust een kleurstaal aan en laat je overtuigen. Laat je adviseren aan huis door één van onze interieurstylisten. Ze geven graag een passend advies voor jouw interieur.

En de perfecte vloer gevonden? Die vervolgens alleen nog perfect gelegd hoeft te worden? Maak dan gebruik van de legservice bij Stile Floors.

Deze visgraatvloer is tevens verkrijgbaar een kleiner formaat plank, deze zijn 38 cm lang * 9,5 cm breed en net als al onze ander visgraat PVC vloeren zijn is deze kleur ook beschikbaar als rechte plank. Ideaal dus voor op de trap en/of je bovenverdieping, zo houdt je eenheid qua uitstraling thuis.

Klantenservice

Voor vragen zijn wij altijd bereikbaar: kijk bij onze klantenservice op welke manier je ons het makkelijkst kunt bereiken.

Soort vloer Visgraat PVC vloer
Dessin vloertype Visgraat
Soort plank Visgraat XL
Montagewijze Plak PVC vloeren leggen
Inhoud pak 3,00 m2
Plankdikte (mm) 2,5
Formaat in cm (br * l) 15,3 * 61,2
Materialen PVC
Geschikt voor vloerverwarming Ja
Garantie 15 jaar
Gebruik Intensief
Levertijd 3-5 werkdagen

Een visgraat vloer met een levensecht reliëf? Bekijk deze Vivian visgraat vloeren. In deze serie zien we de natuurlijke invloeden van het hout terug! Haal het natuurlijke buitengevoel naar binnen met deze chique visgraat vloer.

35,95

per m²
Vraag een offerte aan

Wij komen graag over de vloer met onze grote voorbeelden! Maak een vrijblijvende adviesafspraak met één van onze vloerspecialisten en wij komen GRATIS naar jou toe.

Ik wil een afspraak maken Thijs-Jan
x
Andere kleuren uit deze serie

Waarom Stile Floors

  • Gratis kleurstalen
  • Vrijblijvend advies aan huis
  • Vakkundige legservice
  • Klanten beoordelen ons met een 9+

Wist je dat Stile Floors ook:

  • Je trap kan bekleden
  • Je (MDF) plinten kan monteren
  • Je vloerverwarming kan organiseren
  • Je bijpassende karpet regelt