Home Vinyl vloer Vinyl vloer benodigdheden Vinyl ondervloer

Vinyl ondervloer

Wanneer je een vloer van vinyl koopt, dan kies je voor duurzame vloerbedekking. Het is echter wel belangrijk om deze vloer op een goede manier te installeren.

De eerste stap is het op orde krijgen van de ondervloer. Deze ondervloer met egaliserende werking zorgt ervoor dat oneffenheden verdwijnen. De plaat bestaat uit een onderlaag van 5 mm XPS schuim en een harde toplaag van 3 mm MDF, die voor een maximale stabiliteit zorgt. De vloer is enorm drukvast waardoor die een grote druk aankan zonder te vervormen. Dankzij de zelfklevende lip-las verbinding is deze ondervloer eenvoudig en snel te leggen en wordt naadvorming voorkomen!

Deze ondervloer is zo ontwikkeld dat het de levensduur van vinyl verlengt. De vloer heeft daarnaast een isolerende en geluiddempende werking. Dankzij de geluiddempende werking is deze ondervloer geschikt voor in appartementen, omdat deze vloer aan de 10 dB eis van de Vereniging van Eigenaren voldoet.

Deze ondervloer is geschikt voor alle ruimtes, behalve vochtige ruimtes zoals een badkamer.

Ondervloer haalt oneffenheden weg

Onze vinyl vloeren zijn van de hoogste kwaliteit, maar kunnen alleen over een goede basisvloer zonder oneffenheden worden gelegd. Wanneer je de oneffenheden niet uit de basisvloer haalt, dan tekenen deze door op de vinyl vloer. Het zorgt voor een slechte uitstraling van het vinyl. Daarnaast slijt de vinyl vloer een stuk sneller, waardoor je deze eerder moet vervangen.

Je haalt deze oneffenheden gemakkelijk weg met een goede ondervloer. Deze ondervloer zorgt ervoor dat de vinyl vloer een mooie, strakke uitstraling krijgt. Verder verlengt deze de levensduur van het vinyl.

Geluiddempend

Onze ondervloeren zorgen niet alleen voor een goede uitstraling en langere levensduur, maar ze hebben ook een geluiddempende werking. Dit is een heel belangrijk voordeel van een ondervloer, omdat dit zorgt voor aangename loopgeluiden.

Wanneer u een vinyl vloer in een appartement legt, zorgt een goede ondervloer niet alleen voor een aangename geluidsreductie voor u, maar ook voor uw onderburen. Voor veel appartementseigenaren is het zelfs verplicht om een geluiddempende ondervloer te installeren, omdat ze moeten voldoen aan de 10 dB eis van de Vereniging van Eigenaren.

Montagewijze Vinyl vloeren leggen
Inhoud pak (m2) 5 m2
Geschikt voor vloerverwarming Ja
Fabrieksgarantie 10 jaar
Levertijd 3-5 werkdagen
Prijs per m2 € 10,95

Mooie, functionele vinyl ondervloer. Eenvoudig zelf te leggen.

10,95

per m²

Wij komen graag over de vloer met onze grote voorbeelden! Maak een vrijblijvende adviesafspraak met één van onze vloerspecialisten en wij komen GRATIS naar jou toe.

Ik wil een afspraak maken Thijs-Jan

Waarom Stile Floors

  • Gratis kleurstalen
  • Vrijblijvend advies aan huis
  • Vakkundige legservice
  • Klanten beoordelen ons met een 9+

Wist je dat Stile Floors ook:

  • Je trap kan bekleden
  • Je (MDF) plinten kan monteren
  • Je vloerverwarming kan organiseren
  • Je bijpassende karpet regelt