Home Tapijttegels Grijze tapijttegels Velours tapijttegel Kos zilvergrijs

Velours tapijttegel Kos zilvergrijs

De tapijttegel Kos is de nieuwe trend op vloeren gebied. Een vintage uitstraling in trendy kleuren en kleurtrends. Warme aardetinten of stoere grijstonen bieden de mogelijkheid om met de Kos en Kavos te spelen zodat elke ruimte een eigen karakter krijgt. Deze tapijttegel, of mooier gezegd, deze floorpad, is heel eenvoudig zelf leggen zonder te lijmen. Door te werken met onze floorpads maak je eenvoudig je eigen vloer ontwerp en/of karpet en is het wisselen naar seizoenen mogelijk. Deze hoge kwaliteit textiele vloerbedekking is vandaag de dag absoluut een duurzame ontwikkeling: modulair, met een luxe uitstraling en een goede prijs – kwaliteitsverhouding en een gering snijverlies ten opzichte van kamerbreed tapijt. Deze tapijttegels zijn antistatisch en te gebruiken met vloerverwarming. Met deze tegel kun je op een gemakkelijke manier een stoer detail toevoegen aan elk interieur. Vraag nu gratis stalen aan of bestel deze vloer meteen online op onze webshop. Je kunt ook één van onze interieurstylisten inschakelen voor vakkundig advies. Leg de vloer zelf aan of laat het over aan ons deskundige legteam.

Soort vloer Velours tapijttegels
Dessin vloertype Vintage
Soort plank Tegel
Montagewijze Tapijttegel vloeren leggen
Inhoud pak (m2) 2 m2
Poolhoogte (mm) 7,6
Formaat br * l (cm) 50 * 50
Materialen PA
Geschikt voor vloerverwarming Ja
Fabrieksgarantie 3 jaar
Gebruik Intensief
Levertijd 3-5 werkdagen

Mooi om deze muisgrijze kleur te combineren met andere kleuren voor je eigen vloerkleed, zoals met de vintage Kavos tapijttegel óf in combinatie met een PVC vloer / laminaat vloer.

29,95 24,70

per m²
Vraag een offerte aan

Wij komen graag over de vloer met onze grote voorbeelden! Maak een vrijblijvende adviesafspraak met één van onze vloerspecialisten en wij komen GRATIS naar jou toe.

Ik wil een afspraak maken Thijs-Jan
x
Andere kleuren uit deze serie

Waarom Stile Floors

  • Gratis kleurstalen
  • Vrijblijvend advies aan huis
  • Vakkundige legservice
  • Klanten beoordelen ons met een 9+

Wist je dat Stile Floors ook:

  • Je trap kan bekleden
  • Je (MDF) plinten kan monteren
  • Je vloerverwarming kan organiseren
  • Je bijpassende karpet regelt