Home Tapijttegels Grijze tapijttegels Velours tapijttegel Kavos muisgrijs

Velours tapijttegel Kavos muisgrijs

Tapijttegels Kavos

Deze tapijttegel is een nieuwe trend op vloeren gebied. Deze tapijttegel uit de Kavos serie van Stile Floors kenmerkt zich door de eigentijdse uitstraling en trendy kleur. Het modulaire karakter van deze hoge kwaliteit vloerbedekking, de warme aardetinten en stoere grijstonen bieden de mogelijkheid om creatieve ontwerpen te bedenken zodat elke ruimte een eigen karakter krijgt.

Deze tapijttegel, of mooier gezegd, deze floorpad, is heel eenvoudig zelf leggen zonder te lijmen. Door te werken met onze floorpads maak je eenvoudig je eigen vloer ontwerp en/of karpet en is het wisselen naar seizoenen mogelijk.

Deze hoogwaardige textiele vloerbedekking is vandaag de dag absoluut een duurzame ontwikkeling: modulair, met een luxe uitstraling en een goede prijs – kwaliteitsverhouding. Niet vergeten dat het snijverlies bij tapijttegels op slaapkamers ten opzichte van kamerbreed tapijt gering is.

Deze tapijttegels zijn antistatisch en te gebruiken in combinatie met vloerverwarming.

Slechte akoestiek in huis

In veel woningen en appartementen is vandaag de dag een irritante galm in de woonkamer, wat wij een slechte akoestiek noemen. Tapijttegels hebben een enorm dempend vermogen, waardoor jij een stuk minder last van hinderlijke geluiden hebt. Bijvoorbeeld een karpet van tapijttegels helpt om de kwaliteit van je akoestiek in huis te verbeteren.

Vraag onze klantenservice om meer advies of tips hierover. Met deze tapijttegel kun je op een gemakkelijke manier een stoer en effectief detail toevoegen aan elk interieur.

Gratis kleurstalen via Stile Floors

Wil je meerdere kleuren met elkaar vergelijken? Of een kleur in het echt zien? Vraag dan gerust een aantal gratis kleurstalen aan.

Advies aan huis

Wil jij weten welke vloer het beste past bij jouw interieur? Onze klantenservice kan je vrijblijvend voorzien van deskundig advies (ook op het gebied van ondervloeren) en bij Stile Floors kun je zelfs een vrijblijvende afspraak regelen met de stylist.

Vakkundige legservice

Tapijttegels zijn op zich eenvoudig te leggen. Je kan je nieuwe tapijttegel vloer in fases leggen. Liever toch niet zelf leggen? Maak dan gebruik van de legservice optie bij het online bestellen.

Soort vloer Velours tapijttegels
Dessin vloertype Vintage
Soort plank Tegel
Montagewijze Tapijttegel vloeren leggen
Inhoud pak (m2) 2 m2
Poolhoogte (mm) 7,6
Formaat br * l (cm) 50 * 50
Materialen PA
Geschikt voor vloerverwarming Ja
Fabrieksgarantie 3 jaar
Gebruik Intensief
Levertijd 3-5 werkdagen

Mooie muisgrijze tapijttegel en heel goed te combineren met andere kleuren uit de tijdloze tapijtcollectie, zoals de Kos tapijttegel óf in combinatie met een PVC vloer voor een betere akoestiek.

29,95 24,70

per m²
Vraag een offerte aan

Wij komen graag over de vloer met onze grote voorbeelden! Maak een vrijblijvende adviesafspraak met één van onze vloerspecialisten en wij komen GRATIS naar jou toe.

Ik wil een afspraak maken Thijs-Jan
x
Andere kleuren uit deze serie

Waarom Stile Floors

  • Gratis kleurstalen
  • Vrijblijvend advies aan huis
  • Vakkundige legservice
  • Klanten beoordelen ons met een 9+

Wist je dat Stile Floors ook:

  • Je trap kan bekleden
  • Je (MDF) plinten kan monteren
  • Je vloerverwarming kan organiseren
  • Je bijpassende karpet regelt