PVC visgraat

Paarse tapijttegels

Home Tapijttegels Paarse tapijttegels

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Wil je dat de vloer in een ruimte veel aandacht trekt? Dan kun je voor een bijzondere tapijttegel vloer kiezen. Je kunt voor een vloer met een bijzonder patroon gaan, maar ook voor een vloer met een opvallende kleur. Wanneer je nog niet gevonden hebt wat je zocht, kun je eens naar tapijttegels in het paars kijken. In het assortiment van Stile Floors tref je paarse tapijttegels aan. Ben je benieuwd naar deze tapijttegel? Wij vertellen je er hieronder alles over.

Voordelen

Paarse tapijttegels hebben een groot aantal voordelen ten opzichte van andere vloeren. Om dit duidelijk te maken, zetten we hieronder de grootste voordelen van tapijttegels in het paars op een rijtje:

  • Makkelijk zelf te leggen en te verwijderen. De tegels zijn relatief groot van stuk (50×50 cm) en je kunt ze leggen zonder gebruik van lijm of andere middelen. Hierdoor zijn ze ook makkelijk te verwijderen.
  • Verbeterde akoestiek. Tapijttegels in het paars dempen het geluid, waardoor er minder snel sprake van ‘overlast’ is.
  • Prima te combineren met vloerverwarming. Tapijttegels zijn dun, waardoor de warmte uit de vloerverwarming er makkelijk doorheen dringt. De tegels zorgen er tevens voor dat warmte langer wordt vastgehouden, want ze isoleren goed.
  • De ondervloer blijft onbeschadigd. Omdat er geen lijm gebruikt wordt, is na het verwijderen van paarse tapijttegels niet te zien dat er tegels op de vloer gelegen hebben.
  • Beschikbaar in verschillende soorten en stijlen, als bijvoorbeeld hoogpolig.

Zijn tapijttegels in het paars geschikt?

Om de zoektocht naar geschikte paarse tapijttegels wat makkelijker te maken, kun je bij ons een gratis kleurstaal aanvragen. Je krijgt zodoende een klein stukje van deze tapijttegel. Hierdoor kun je in het echt bekijken hoe paarse tapijttegels eruit zien. Ook weet je op deze manier direct wat de kwaliteit van de tapijttegel is. Met behulp van onze gratis kleurstaal kun je dus goed afwegen of tapijttegels in het paars een toevoeging zijn voor een ruimte.

Wat kosten paarse tapijttegels

Ben je benieuwd wat onze tapijttegels in het paars kosten? Per m2 betaal je 25,95 euro voor deze tegel. Onze paarse tapijttegels worden geleverd in pakken van 5 m2, waardoor je makkelijk uitrekent hoeveel deze vloerbedekker jou kost. Je hoeft hiervoor alleen maar het vloeroppervlak te weten. Dit vermenigvuldig je met de prijs en je weet de totaalprijs van tapijttegels in het paars. Wil je de tegels laten plaatsen? Dan brengt dit extra kosten met zich mee. In dat geval raden wij je aan om een offerte aan te vragen. Deze offerte maken wij op basis van jouw wensen en voorkeuren. Je ontvangt de offerte binnen de kortste keren. Hierdoor kun je snel bepalen of je voor paarse tapijttegels van Stile Floors kiest of niet.

De waardering van stilefloors.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 490 reviews.