Gratis afspraak met stylist voor interieuradvies

Een nieuwe vloer uitkiezen doe je vaak niet zomaar. Het is een hele aankoop en een vloer is nogal sfeerbepalend voor een ruimte. We helpen je graag bij het maken van je keuze. Onze specialisten komen graag bij je langs om je te voorzien van professioneel advies. Samen met de stylist kijk je naar je wensen en je leefstijl. Een vloer moet tenslotte passen bij wie je bent en wat je doet. Je maakt in maar drie stappen een afspraak voor een fantastisch interieuradvies.

 

Stap 1: Doe een afspraakverzoek

Bij Stile Floors staat ontzorgen voorop. We helpen je graag bij de realisatie van jouw droom interieur vanuit onze vloeren passie. Dat doen we door eerlijk en vriendelijk advies. We zijn transparant in wat we doen en houden niet van gekke fratsen. Kunnen wij je helpen? Vul hieronder een afspraakverzoek in en binnen 24 uur wordt je afspraak bevestigd.

 

Stap 2: Maak je wensen kenbaar

We willen je graag alvast een beetje leren kennen. Nadat je een afspraakverzoek bij ons hebt gedaan, ontvang je een online vragenlijst. Dit is geen waslijst met standaard vragen, maar een leuke manier om je woonwensen aan ons kenbaar te maken. Er ontstaat een persoonlijk profiel van jouw woonproject. Aan de hand van dit profiel kunnen we je goed adviseren.

 

Stap 3: We komen bij je thuis

We vinden het leuk om bij mensen over de vloer te komen. Om mensen te leren kennen. Tijdens een inspirerende sessie van een uur maken we kennis met elkaar, om te kijken of we bij elkaar passen. Je vertelt ons je voorkeuren. Wat vind je bijvoorbeeld belangrijk aan een interieur? Of welke vloeren, materialen en kleuren vind je mooi. Ook bekijken we de ruimte(s) die je wilt aanpakken. Aan de hand van je wensen, behoeften en budget bepalen we welke van onze drie Design Services het beste bij je past.

 

Keuze uit drie Stile Floors pakketten

Afhankelijk van je wensen en budget kun je kiezen voor een:

  • Interieur en styling advies
  • 2d Interieur  en styling plan
  • 3d Interieur en styling plan

Elk van deze services start met het persoonlijk intakegesprek. De stylist geeft je vervolgens, al dan niet inclusief 2D en 3D impressie, inspiratie voor woonstijl, kleur en materiaal. Wanneer je tevreden bent, maakt onze styliste een persoonlijk en op maat gemaakt aankoopadvies met hierin de materialen die bij je interieurwensen passen.

 

Ontwerpen, meten, levering en montage

Van idee tot realisatie, alles kan voor je geregeld worden. We werken samen met een deskundig team van stylisten en stoffeerders. Zij werken met passie en vakmanschap samen aan je project. Of die nu groot of klein is. Voor een woonruimte of een kantoor. Zo kun je zorgeloos genieten van de metamorfose van je huis of bedrijfspand.

 

Nieuwe droomkeuken en/of badkamer nodig?

Naast onze samenwerking met professionele interieur adviseurs heeft Stile Floors ook een gerenommeerde partner voor het leveren van jouw nieuwe droomkeuken en/of badkamer.

    Voorkeursdatum 1
    Voorkeursdatum 2

    De waardering van stilefloors.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 450 reviews.