Home Tapijttegels Grijze tapijttegels Schoonloop tapijttegel Ancona grijsbruin

Schoonloop tapijttegel Ancona grijsbruin

Door te kiezen voor de Ancona tapijttegel bescherm je vloeren in druk belopen ruimtes optimaal tegen vocht en vuil. Doordat deze getufte tapijttegel een polyamide samenstelling kent is het de ideale tapijttegel die perfect vuil opneemt. De Ancona tegel van Stile Floors is in staat om vocht en vuil te binden en uitermate geschikt om als entree van je huis, kantoor, studentenkamer of andere ingang te dienen waar vuil niet gewenst is. Door de grijze kleurtint valt het opgenomen vuil niet op en omdat de tapijttegel niet verlijmt gelegd hoeft te worden, is het reinigen of vervangen van de tapijttegel eenvoudig. Deze tapijttegel kan prima gecombineerd worden met een andere vloer uit de collectie van Stile Floors: zo kan je een functionele tapijttegel of harde vloer combineren met een trendy vloer. Vraag nu uw gratis stalen aan of bestel deze vloer meteen online op onze webshop. Andere afmetingen zijn op aanvraag beschikbaar. Laat je het leggen van de vloer liever over aan ons deskundige legteam? Bel of stuur het contactformulier in en wij nemen contact op!

Soort vloer Schoonloop tapijttegels
Dessin vloertype Schoonloop
Inhoud pak (m2) 5 m2
Formaat br * l (cm) 50 * 50
Gebruik Intensief
Levertijd 3-5 werkdagen
Fabrieksgarantie 3 jaar
Geschikt voor vloerverwarming Ja
Montagewijze Tapijttegel vloeren leggen
Poolhoogte (mm) 7,6

Onze Ancona tapijttegel is een 100% polyamide product en de ideale vloerbedekking voor het opnemen en binden van vuil op jouw vloer. Deze tapijttegel is verkrijgbaar in vier fraaie kleuren. De Ancona is van projectkwaliteit en daardoor zeer geschikt voor intensief belopen ruimtes. Houdt vuil effectief tegen (schoonloop) en kan tegen vocht (droogloop).

€31,95 24,00

per m²
Vraag een offerte aan

Wij komen graag over de vloer met onze grote voorbeelden! Maak een vrijblijvende adviesafspraak met één van onze vloerspecialisten en wij komen GRATIS naar jou toe.

Gratis advies aan huis Thijs-Jan
x
Andere kleuren uit deze serie

Waarom Stile Floors

  • Gratis kleurstalen
  • Vrijblijvend advies aan huis
  • We zijn eerlijk, open en transparant
  • Direct de scherpste prijs
  • Klanten beoordelen ons met een 9+

Wist je dat Stile Floors

  • Binnen elk termijn je vloer legt
  • Een eigen vakkundige legservice heeft
  • Je vloerverwarming organiseert
  • Je plinten plaatst & traprenovaties uitvoert