plak pvc visgraat houtlook donker eiken

Zwart PVC

Zwarte PVC vloer

Home PVC vloeren Zwart PVC

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Kleuren en materialen hebben de grootste invloed op de sfeer en uitstraling van een ruimte. Feitelijk komen zwart en wit niet voor in de welbekende kleurcirkel, omdat zwart en wit geen kleuren zijn. Simpel gezegd: wit is licht en zwart is het gebrek aan licht. Dit neemt niet weg dat zowel zwart als wit enorme populaire kleuren voor PVC vloerdesigns zijn. Wij vertellen je graag meer over een zwarte pvc vloer!

Stijlvolle zwarte PVC vloeren

Wil jij een eigentijdse look aan je interieur geven? Een nieuwe vloer uitzoeken betekent een vernieuwing van je interieur. Met een zwarte PVC vloer kun je een heel mooi licht-donkercontrast creëren in een interieur. Zwarte PVC vloeren hebben een stijlvolle uitstraling. Een donkere vloer, gecombineerd met een lichte keuken, evenals de wanden en het plafond klinkt al snel beeldend. In een grote ruimte, kun je gerust een licht vloerkleed, een witte keuken of een lichte bank op een donkere vloer plaatsen. Tóch twijfelen veel mensen of ze een zwarte PVC vloer moeten nemen. Dat begrijpen we ook wel, want het gaat wel om de vloer, die bepalend is voor de sfeer en uitstraling van jouw interieur.

Voor- en nadelen van een zwarte PVC vloer

De donkere PVC vloer heeft een aantal voor- en nadelen. Deze willen we natuurlijk ook graag met je delen.

De voordelen van een zwarte PVC vloer:

  • Donkere kleuren zijn warm en sfeervol. Met een zwarte PVC vloer creëer je een warm en sfeervol interieur;
  • Met een zwarte PVC vloer kun je voor een heel mooi licht-donkercontrast zorgen in huis;
  • Het klinkt misschien een beetje raar, maar kleuren komen beter tot hun recht op een zwarte PVC vloer;
  • Het belangrijkste voordeel van een zwarte PVC vloer? Jij moet het mooi vinden. Dat moet dé reden zijn waarom je voor een zwarte vloer zou moeten kiezen.

Nadelen van een zwarte PVC vloer:

  • Een zwarte PVC vloer kan het interieur donker en klein maken. Wanneer jouw woning klein en knus is, is het aan te raden om een lichte PVC vloer te kiezen. Voor een PVC vloer in een woonkamer die wat klein is bijvoorbeeld, is een lichte kleur een betere keuze.
  • Met een donkere PVC vloer in huis, is het vuil op de grond sneller zichtbaar. Dit klinkt misschien een beetje gek, want juist op een donkere PVC vloer zou vuil minder zichtbaar moeten zijn, toch? Dat is dus niet waar. Vooral het stof is snel zichtbaar bij een donkere vloer. Dat betekent dus meer stofzuigen en/of dweilen.

Is het wel verstandig om een donkere PVC vloer te nemen?

Een nieuwe vloer aanschaffen is meer dan alleen een kwestie van smaak. Een vloer kent naast de zichtbare eigenschappen als kleur dessin andere eigenschappen die een vloer uniek maken. Wij helpen jou graag bij het maken van een keuze. Bij Stile Floors hebben we bijna 25 jaar ervaring in de vloerenbranche en daarom zijn we uitstekend in staat om jou te helpen bij het maken van de juiste keuze. Naast zwart hebben we ook PVC vloeren in witte tinten beschikbaar.

Heb jij hulp nodig bij het uitzoeken van een nieuwe vloer? Onze stylisten kunnen jou een compleet interieuradvies aanbieden. Aan de hand van een vrijblijvende design date gaan ze voor je aan de slag, zij zorgen ervoor dat jij uiteindelijk tevreden bent met het eindresultaat. Vraag één van onze medewerkers voor meer informatie of maak een gratis adviesafspraak via onze website!

De waardering van stilefloors.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 255 reviews.