Home PVC vloeren Plak PVC Caribou wit eiken

Plak PVC Caribou wit eiken

Caribou PVC vloer

Met het uiterlijk van een echte houten vloer, staat deze plak pvc vloer, echt prachtig in elke ruimte. De pvc vloeren uit de serie Caribou zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en tinten. Waaronder in deze wit eiken kleur. Deze pvc vloer draagt ten volste bij aan de sfeer van je huis of appartement. Een moderne vloer die past in zowel een landelijk als meer Scandinavisch interieur. En eigenlijk is het een vloer die past bij elke woonstijl en in elke ruimte. Hoewel de vloer bijna niet te onderscheiden is van een echte houten vloer, heeft deze pvc vloer toch echt een aantal voordelen ten opzichte van die echte houten vloer. Zo is het onderhoud van de vloer makkelijk. En heb je vloerverwarming? Geen probleem. De pvc vloer geleid de warmte heerlijk!

De Caribou pvc vloer is een betaalbare pvc vloer van zeer hoge kwaliteit voor een vriendenprijs.

Gratis kleurstalen via Stile Floors

Wil je meerdere kleuren met elkaar vergelijken? Of een kleur in het echt zien? Vraag dan gerust een aantal gratis kleurstalen aan.

Advies bij je thuis en legservice

Lastig om de vloerkeuze te bepalen? Wij komen graag bij jou over de vloer voor een vrijblijvend en deskundig advies. Maak snel een afspraak via onze klantenservice dan helpen wij je verder.

Duizenden mensen genieten al van een nieuwe vloer door de leggers van Stile Floors. Onze vloerenleggers hebben jarenlange ervaring en gaan pas weg als jij tevreden bent over de nieuwe vloer.

Soort vloer PVC plakvloer
Dessin vloertype Rechte planken
Soort plank XXL plank
Montagewijze Plak PVC vloeren leggen
Inhoud pak 3,48 m2
Plankdikte (mm) 2,5
Formaat in cm (br * l) 22,86 *152,40
Materialen PVC
Geschikt voor vloerverwarming Ja
Garantie 10 jaar
Gebruik Intensief
Levertijd 3-5 werkdagen

Check deze prachtige wit eiken PVC vloer. Makkelijk in onderhoud, comfortabel en duurzaam. Geschikt voor vloerverwarming, geen contactgeluid én bestand tegen water.

34,95

per m²
Vraag een offerte aan

Wij komen graag over de vloer met onze grote voorbeelden! Maak een vrijblijvende adviesafspraak met één van onze vloerspecialisten en wij komen GRATIS naar jou toe.

Ik wil een afspraak maken Thijs-Jan
x
Andere kleuren uit deze serie

Waarom Stile Floors

  • Gratis kleurstalen
  • Vrijblijvend advies aan huis
  • Vakkundige legservice
  • Klanten beoordelen ons met een 9+

Wist je dat Stile Floors ook:

  • Je trap kan bekleden
  • Je (MDF) plinten kan monteren
  • Je vloerverwarming kan organiseren
  • Je bijpassende karpet regelt