Home PVC vloeren PVC vloeren Plak PVC Atlin beige eiken

Plak PVC Atlin beige eiken

Atlin PVC vloer

Een woonruimte een rustige en klassieke uitstraling geven? Dan is een pvc vloer beige eiken uit onze Atlin serie een tip! Met deze vloer tover je de woonkamer, slaapkamer, studeerkamer of keuken om tot een sfeervol vertrek. Het houtreliëf van deze plak pvc- vloer zijn natuurgetrouw en daardoor niet van echt te onderscheiden. De vloer heeft een geluiddempende werking en is makkelijk te onderhouden. De Atlin pvc vloeren zijn geschikt voor elk huishouden.

Gratis kleurstalen via Stile Floors

Twijfel je over welke vloer of wil je de vloer eens echt voelen? Dat kan heel gemakkelijk door kleurstalen te bestellen, wij bieden namelijk gratis kleurstalen aan.

Advies bij je thuis en legservice

Lastig om de vloerkeuze te bepalen? Wij komen graag bij jou over de vloer voor een vrijblijvend en deskundig advies. Maak snel een afspraak via onze klantenservice dan helpen wij je verder.

En de perfecte vloer gevonden?

Duizenden mensen genieten al van een nieuwe vloer door de leggers van Stile Floors. Onze vloerenleggers hebben jarenlange ervaring en gaan pas weg als jij tevreden bent over de nieuwe vloer.

Soort vloer PVC plakvloer
Dessin vloertype Rechte planken
Plankdikte (mm) 2,5
Gebruik Intensief
Levertijd 3-5 werkdagen
Fabrieksgarantie 15 jaar
Geschikt voor vloerverwarming Ja
Montagewijze Dryback

Geef de ruimte een klassieke sfeer met een pvc vloer uit de Atlin serie. Keuze uit zeven verschillende kleuren en voorzien van een prachtige houtlook. Net echt, maar dan heel onderhoudsvriendelijk. Zeer harde toplaag, geen contactgeluid en geschikt voor vloerverwarming. Laat je verrassen door deze collectie.

€31,95

per m²
Vraag een offerte aan

Wij komen graag over de vloer met onze grote voorbeelden! Maak een vrijblijvende adviesafspraak met één van onze vloerspecialisten en wij komen GRATIS naar jou toe.

Gratis advies aan huis Thijs-Jan
x
Andere kleuren uit deze serie

Waarom Stile Floors

  • Gratis kleurstalen
  • Vrijblijvend advies aan huis
  • We zijn eerlijk, open en transparant
  • Direct de scherpste prijs
  • Klanten beoordelen ons met een 9+

Wist je dat Stile Floors

  • Binnen elk termijn je vloer legt
  • Een eigen vakkundige legservice heeft
  • Je vloerverwarming organiseert
  • Je plinten plaatst & traprenovaties uitvoert