Over stilefloors.nl

Het team van Stile Floors helpt je graag bij de zoektocht naar jouw droomvloer. Keihard werken om de beste, meest stijlvolle vloeren aan te bieden, tegen de beste prijzen, onder de beste voorwaarden da’s ons uitgangspunt om ervoor te zorgen dat wij de meest klantvriendelijke vloeren aanbieder van Nederland worden. Lees hieronder verder over wat wij doen en waarvoor wij staan.

Stile Floors is een moderne onderneming opgericht door Thijs-Jan Tertoolen & Gert-Jan Smit: twee frisse ondernemers met beide een no-nonsense mentaliteit en jarenlange ervaring in de vloerenwereld. Het team van Stile Floors helpt je graag bij de zoektocht naar jouw droomvloer en dan maakt het voor ons niet uit of je nu een particuliere klant of een zakelijke klant bent.

We begrijpen dat het kiezen van een nieuwe vloer geen dagelijkse bezigheid is. Daarom proberen we het zo makkelijk mogelijk voor je te maken. Je kunt van alle producten gratis kleurstalen aanvragen, zodat je thuis de kleur en kwaliteit kan ervaren. Wil je meer dan een kleurstaal zien? Maak dan gebruik van onze unieke thuisservice. We doen er alles aan om het jou makkelijk te maken.

 

Vloeren: transparant en eerlijk

Vanuit Stile Floors vinden wij het erg belangrijk dat er achteraf geen bijkomende kosten ontstaan. Wanneer wij spreken over onze legservice, dan krijg je van ons een complete prijs, zonder verrassingen achteraf.

Dit geeft zekerheid met als basis eerlijkheid. Wij willen middels de online wereld klanten bedienen op de wijze zoals het vroeger in echte winkels was: persoonlijk contact en eerlijk advies. Niet in de winkel, maar bij jou thuis!

We helpen je. Dat begint door te luisteren naar je wensen, maar ook door te kijken naar de praktische kant. Want een vloer moet mooi zijn, maar je nieuwe vloer moet ook tegen een stootje kunnen. Een vloer bepaalt in hoge mate de look & feel van een ruimte – Stile Floors helpt je graag bij het maken van de juiste keuze en het realiseren van je nieuwe vloer. Geen zorgen achteraf, gewoon alles goed geregeld. Daar staan wij voor bij Stile Floors.

 

Unieke Thuisservice van Stile Floors – gratis en vrijblijvend!

Naast de zichtbare eigenschappen als kleur en dessin kent een vloer ook andere eigenschappen die een vloer uniek maakt.

Onze adviseurs helpen je bij het uitkiezen van de juiste vloer en alles wat daarbij komt kijken via onze unieke thuisservice. Zo kunnen we de maten bij je komen opmeten, bezorgen we de vloeren en komen we graag je vloer vakkundig leggen. Onze stoffeerders werken netjes en gaan pas weg wanneer jij tevreden bent.

Wij zijn trots op onze REVIEWS; want wie kan nou beter vertellen over ons, dan jij als klant? Gelukkig zijn onze klanten ook blij met ons. Lees hier zelf hier wat klanten zeggen.

 

Samenwerken op het gebied van vloeren

Bij Stile Floors geloven wij in de kracht van samen. Samenwerken genereert krachten. Wij willen het onze klanten makkelijk maken, ontzorgen. Van idee tot realisatie en dat doen we niet alleen, maar samen!

We werken samen met een deskundig team van stylisten en stoffeerders. Daarnaast heeft Stile Floors ook een gerenommeerde partner voor het leveren van jouw nieuwe droomkeuken en/of badkamer.

 

Benieuwd welke gezichten er achter Stile Floors zitten?

Wij hopen door bovenstaande informatie een vluchtig beeld te hebben geschetst over ons team en komen graag met je in contact!

Heb je vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je graag.

Bij Stile Floors staan we altijd voor je klaar om je wegwijs te maken in de wereld van vloeren.

De waardering van stilefloors.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 490 reviews.