PVC visgraat

White-wash laminaat

Home Laminaat vloeren White-wash laminaat

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

White-wash laminaat

Ben je toe aan een andere laminaten vloer of ben je net verhuisd en ontbreekt er nog een vloer naar wens in het huis? Dan raden wij je aan om eens te kijken naar white-wash laminaat. Hiermee profiteer je van de gemakken van laminaat, maar kun je genieten van een prachtige white-wash uitstraling. Met white-wash laminaat realiseer je een frisse sfeer van kalmte en de ruimte waar je de vloer legt oogt direct ruimer. Daarom wordt white-wash laminaat vooral in kleinere ruimtes erg aangeraden. Benieuwd naar het white-wash laminaat van Stile Floors? Je vindt het hier.

Wat is white-wash laminaat?

Een prachtige lichte vloer met uitstekende techniek: dat is in het kort de beste omschrijving van white-wash laminaat. Wanneer je kiest voor een white-wash laminaat vloer, heb je een goede basis in je interieur. Dankzij de lichte kleur is deze vloer namelijk gemakkelijk te combineren met alle woonstijlen en diverse kleuren. Laminaat met white-wash staat bij vrijwel ieder interieur erg elegant. Daarnaast zorgt de lichte kleur tevens voor een ruimtelijke uitstraling. Het laminaat white-wash is een goede toevoeging aan ons aanbod en daarbij ook aan jouw woonkamer, slaapkamer of elke andere gewenste ruimte in huis.

Kleurstaal white-wash laminaat

De kleur van je vloer is erg bepalend voor de uiteindelijke look van je interieur. Het white-wash laminaat is echt iets voor jou als je graag een rustige uitstraling in huis wilt hebben en daarbij wilt profiteren van de voordelen van laminaat. Laminaat heeft namelijk geen onderhoud nodig, is kleurvast en ook nog eens vochtbestendig. Je kunt dus optimaal genieten van de white-wash. Met een gebleekte uitstraling van deze vloer realiseer je moeiteloos een frisse en rustige sfeer.

Uiteraard is het wel aan te raden om voor de aankoop nog even te controleren of het white-wash laminaat goed tot zijn recht komt in je woning. Er zijn namelijk diverse factoren die een rol spelen bij de uiteindelijke look van je vloer. Denk bijvoorbeeld aan lichtinval, de grootte van de ruimte en de huidige meubels. Wil je nu zeker weten of je de juiste keuze maakt voor je nieuwe white-wash laminaat? Vraag dan even een kleurstaal aan.

White-wash laminaat vloer leggen

Nog een voordeel van white-wash laminaat? Het is gemakkelijk te leggen en de werking van het laminaat is minimaal. White-wash laminaat kun je dus zelf gemakkelijk plaatsen. Door het moderne kliksysteem heb je geen lijm nodig, maar kun je de planken gemakkelijk in elkaar klikken. Heb je hier toch hulp bij nodig? Dan bieden wij je graag onze vakkundige legservice. Zo ben je zeker van een prachtig resultaat van laminaat eiken white wash in jouw huis.

Bestel je white-wash laminaat bij Stile Floors

Zie je de white-wash laminaat vloer al helemaal bij jou in huis liggen? Dan raden wij je aan om hem direct bij ons te bestellen. Natuurlijk kunnen wij je eerst nog verder helpen in het voorzien van meer informatie over laminaat en de verschillende mogelijkheden. Ook kunnen wij je een kleurstaal opsturen, zodat je de kleur thuis alvast kunt bekijken. Voor een vrijblijvend persoonlijk advies kun je gerust even contact met ons opnemen. Wij plannen graag een gratis adviesafspraak met je in!

De waardering van stilefloors.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 490 reviews.