plak pvc visgraat houtlook donker eiken

White-wash laminaat

Home > Laminaat > White-wash laminaat

Een prachtige lichte vloer met uitstekende techniek. Dat is in het kort de beste omschrijving van white-wash laminaat. Wanneer je kiest voor zo’n white-wash laminaat vloer, dan haal je in eerste instantie een geweldige basis in huis. Dankzij de lichte kleur is deze vloer namelijk gemakkelijk te combineren met andere stijlen. Laminaat met white-wash staat met andere woorden bij vrijwel ieder interieur elegant. Daar komt nog eens bij dat de lichte kleur van de vloer een element van rust toevoegt aan de ruimte. Daarom heeft laminaat met zo’n white-wash in het assortiment. Wij bij Stile Floors helpen je graag met het kiezen van de juiste white-wash laminaat voor jou interieur.

White-wash laminaat voor jou interieur

De kleur van je vloer is erg bepalend voor de uiteindelijke look van je interieur. Zoek je een laminaat vloer die je perfect kunt combineren met diversen stijlen en kleuren? Dan is white-wash laminaat echt iets voor jou. Met een gebleekte uitstraling van deze vloer realiseer je moeiteloos een frisse en rustige sfeer. Daarnaast zorgt de lichte kleur tevens voor een ruimtelijke uitstraling. Heb je intresse in de white-wash laminaat dan zit je bij Stile Floors goed. Wij komen graag vrijblijvend langs voor een advies afspraak op maat. Dankzij de veelzijdigheid van deze kleur kunt u een white-wash laminaat vloer met diverse interieurstijlen combineren. Uiteraard is het wel aan te raden om voor de aankoop nog even te controleren of de vloer in kwestie goed tot zijn recht komt in je woning. Er zijn namelijk diverse factoren die een rol spelen bij de uiteindelijke look van je vloer. Denk bijvoorbeeld aan lichtinval, de grootte van de ruimte en de huidige meubels. Wil je nu zeker weten of je de juiste keuze maakt voor je nieuwe vloer? Neem dan gerust contact met ons op en een van onze adviseurs helpt je graag veder.

White-wash laminaat vloer leggen?

Wil je inmiddels ook zo’n prachtige en rustgevende kleur in je huis? dan kun je direct een order plaatsen via de website, telefoon en watshapp. Ben je nog andere spullen nodig voor het leggen van een laminaat vloer? Zoals ondervloer etc.

Vind je het lastig om zelf een laminaat vloer te leggen? Ook daarin helpen we je graag en als je het zelf liever niet zelf wil leggen dan hebben wij ook stoffeerders die dit graag voor je doet.

Schaf je white-wash laminaat aan via Stile floors?

Via onze website kun je gemakkelijk gratis kleurstalen aanvragen, zo kun jij alvast kennis maken met de laminaat vloeren van Stile Floors. Wil je een stapje verder? Wij komen graag vrijblijvend bij jouw thuis om te praten over de vloer.

Bel gerust eens met onze klantenservice wanneer je op zoek bent naar een nieuwe white-wash laminaat vloer! Wij geven je graag vrijblijvend persoonlijk advies of plannen een gratis advies afspraak met een adviseur die gratis naar je toekomt.

De waardering van stilefloors.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 151 reviews.